Streamingrecensie: Minions: The Rise of Gru viert groot feest op SkyShowtime

Streamingrecensie: Minions: The Rise of Gru viert groot feest op SkyShowtime
Gele zetpillen gaan terug naar het begin

Film :

Vanaf 28 februari is de film Minions: The Rise of Gru te zien op SkyShowtime. De Minions hebben een record te pakken: niet eerder draaide een animatiefilm een deel van de zomer, herfst en winter met groot succes in de Nederlandse bioscopen. Nu is streamingdienst SkyShowtime aan de beurt! Lees hier onze streamingrecensie van Minions: The Rise of Gru.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vicious 6
Als fan van een superschurkengroep die bekend staat als de Vicious 6, bedenkt Gru een plan om kwaadaardig en duister genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten, met de steun van zijn volgelingen, de Minions.

Superschurk Gru en zijn gele vrienden in de film 'Minions: The Rise of Gru'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 6,6

Ook deze keer tovert Illumination weer een heerlijke animatiefilm uit de hoge hoed, die de bioscoopbezoeker zeker heeft gewaardeerd en ook de thuiskijker zal waarderen. Topentertainment voor het hele gezin is gegarandeerd, want zowel jong als oud gaan genieten van dit nieuwe avontuur waar de jaren 70 - compleet met heerlijke soundtrack - centraal staat. Lees hier onze volledige filmrecensie van Minions: The Rise of Gru.

Cast
Onder andere de stemmen van acteur Steve Carell (Despicable Me 3), Pierre Coffin (Minions and Monsters), Taraji P. Henson (Proud Mary), Jean-Claude Van Damme (Black Water) en Alan Arkin (Marley & Me) te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Kyle Balda (The Mask).

Vanaf 28 februari 2023 is de film Minions: The Rise of Gru te zien op SkyShowtime. Genre: animatie, komedie, familiefilm. Tijdsduur: 87 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's