Streamingrecensie: Fall brengt hoogtevrees-horror met ijzersterke twist op Netflix

Streamingrecensie: Fall brengt hoogtevrees-horror met ijzersterke twist op Netflix
Bioscoopfilm in vrije val naar Netflix

Film :

Vanaf 1 maart is de film Fall te zien op Netflix. Deze productie had een budget van 3 miljoen dollar en heeft wereldwijd uiteindelijk 20 miljoen dollar opgebracht. Deze knap gemaakte film met fijne special effects gaat vast en zeker Netflix veroveren. Heb je last van hoogtevrees, doe dit dan zeker niet! Lees hier de streamingrecensie van Fall.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zeshonderd meter hoog
Na een groot verlies besluiten de beste vriendinnen Becky en Hunter een afgelegen en verlaten radiotoren van zeshonderd meter hoog te beklimmen, om de as van de overleden echtgenoot van Becky te verstrooien. Wanneer delen van de gammele lader afbreken zitten de vriendinnen echer als ratten in de val.

Actrice Grace Caroline Currey (Becky) is niet bang in de film 'Fall'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,3

Deze film heeft in eerste instantie weinig om het lijf en een makkelijk verhaal waarin twee vriendinnen het briljante idee hebben om de reusachtige, roestige TV-toren B-67 van zeshonderd meter hoog te beklimmen. Zonder dat je het doorhebt wordt de spanning toch groter als de eerste treden van de ladder onder ons verdwijnen. Lees hier onze filmrecensie van Fall verder.

Cast
Naast Grace Caroline Currey (Shazam! Fury of the Gods) en Virginia Gardner (Halloween) zijn ook Jeffrey Dean Morgan (The Unholy) en Mason Gooding (Scream) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Scott Mann (Final Score).

Vanaf 1 maart 2023 is de film Fall te zien op Netflix. Genre: thriller. Tijdsduur: 107 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's