Vanavond op tv: Je zal het maar hebben, kwartfinale KNVB Beker met Spakenburg en meer

Vanavond op tv: Je zal het maar hebben, kwartfinale KNVB Beker met Spakenburg en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 28 februari

Kijktip :

Vanavond start het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben op NPO 3. Daarin gaat Jurre ook dit seizoen weer bijzondere mensen ontmoeten. Verder is er voor de voetballiefhebbers de eerste kwartfinale in het bekertoernooi en voor de liefhebber van het nodige menselijk drama weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 28 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: FC Utrecht -Spakenburg (TOTO KNVB Beker)

FOX
20:00 uur

Voorschouwing om 19.30 uur, live verslag vanaf 20.00 uur. Op dinsdag 28 februari spelen FC Utrecht en Spakenburg in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen elkaar in de Galgerwaard in Utrecht.

Komediefilm: Mr. and Mrs. Smith

Veronica
20:25 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

John en Jane Smith zijn een normaal getrouwd stel, behalve dat ze allebei huurmoordenaars zijn. Ze weten dit echter niet van elkaar, totdat ze op een dag elkaars doelwit worden.

Married At First Sight: gaat het toch nog mis?

RTL 4
20:30 uur

Dinsdag is de nieuwe aflevering van Married at First Sight te zien op RTL 4. Het is alweer bijna tijd voor het afsluitende koppelsweekend en dat betekent dat de laatste spanningen worden uitgesproken. Dat gaat misschien wel voor problemen zorgen? De laatste dagen van het samenwonen gaan in en de stellen uit dit seizoen maken zich op voor het speciale 'koppelsweekend'. Hierin zullen de stellen voor het eerst geconfronteerd worden met het bonuskoppel, Stephan en Patricia.

Terug: Je zal het maar hebben

NPO 3
21:27 uur

Komende dinsdag begint het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben op NPO 3. Jurre Geluk gaat weer op bezoek bij mensen die een bijzondere aandoening hebben en loopt met hen mee door het dagelijks leven. Natuurlijk probeert Jurre de aandoening ook zelf te ervaren. Jurre ontmoet Damiano en zijn zusje Serena. Ze hebben alletwee de ziekte van Huntington; een verzameling van symptomen van ALS, Alzheimer en Parkinson. Ze weten dat de klok tikt en daarom vieren ze het leven met vrienden en familie bij een tuinfeestje.

Actuele video's

Meer actuele video's