Nieuwe reeks Beat the Champions start zondag 5 maart met BN'ers

Nieuwe reeks Beat the Champions start zondag 5 maart met BN'ers
Jim Bakkum en Anniko van Santen doen mee

Kijktip :

Zondag 5 maart start het nieuwe seizoen van Beat the Champions op RTL 4. Na de speciale aflevering met BN'ers op 1 januari begint de reeks nu ook met een BN'er-aflevering. Bekende Nederlanders die moeten proberen de 'Champions' van hun troon te stoten. Die Champions kijken neer op de deelnemer en presentatrice Chantal Janzen, maar kunnen ze ook daadwerkelijk winnen en hun troon claimen?

Beat the Champions gemist? Kijk alle uitzendingen terug via Gids.tv.

Deelnemers
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staan er dus weer Bekende Nederlanders klaar om de Champions te verslaan. Dat zijn:

  • Jim Bakkum (acteur)
  • Anniko van Santen (presentator)
  • Andries Tunru (cabaretier)
  • Yuki Kempees (onderdeel Kriss Kross Amsterdam)
  • Anne-Mar Zwart (presentator)
  • Remco Veldhuis (cabaretier)

Over Beat the Champions
In de quiz Beat the Champions nemen verschillende kandidaten het in hun eentje op tegen een team van vijf ‘superquizzers’ die veel algemene kennis in huis hebben. Eerst bouwt de kandidaat een startkapitaal op door maximaal vijf vragen te beantwoorden. Dan gaat hij of zij de strijd aan met de Champions.

Het nieuwe seizoen van Beat the Champions is vanaf zondag 5 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV