Humberto op zondag: Jaap Reesema & Ruth Jacott zingen een bijzonder duet

Humberto op zondag: Jaap Reesema & Ruth Jacott zingen een bijzonder duet
Dit zijn de gasten van zondag 5 maart

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend op zaterdag en zondag te zien op de late avond van RTL 4. Zondag schuiven onder meer Veldhuis & Kemper, Amber Brantsen en Ellemieke Vermolen aan.

Lees verder onder de video's


Gasten in Humberto Op Zondag - zondag 5 maart

  • Zes jaar geleden werd Josha, het zoontje van Ellemieke Vermolen, na een zwangerschap van 39 weken stil geboren. Met haar nieuwe boek ‘Kom weer in je kracht na verlies’, vertelt ze openhartig over dit grote verlies.

  • Voor het eerst in 61 jaar stonden er twee Nederlanders aan de start van het Formule 1-seizoen. Amber Brantsen, presentator bij ViaPlay, blikt met Humberto Tan terug op de eerste Grand Prix van het seizoen.

  • Nog 10 dagen en dan gaan de stembussen open voor de Provinciale Statenverkiezingen. Waar stemmen we nou eigenlijk voor? Gijs Rademaker en Merel Ek hebben het antwoord.

  • Op zondag 12 maart vindt het allereerste Herinneringen top 50 Concert plaats. Een avond in het teken van de slopende ziekte Alzheimer. Veldhuis & Kemper vertellen welke unieke samenwerkingen we kunnen verwachten en Jaap Reesema en Ruth Jacott zingen een bijzonder duet.

  • Vanmiddag ging de wereldberoemde musical Les Misérables in première in een uitverkocht Carré. René van Kooten en Henk Poort kropen beide ooit al in de huid van misschien wel de mooiste mannelijke hoofdrol in een musical aller tijden: Jean Valjean.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV