Chelsea - Borussia Dortmund live op tv en online (Champions League)

Chelsea - Borussia Dortmund live op tv en online (Champions League)
Gaat Chelsea achterstand goedmaken?

Sport :

Het was geen hele spettende wedstrijd, maar drie weken geleden wonnen de geelzwarten uit Dortmund in eigen huis van Chelsea. De Londenaren moeten in eigen huis dus een achterstand goedmaken. De return is dinsdag 7 maart om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Chelsea - Borussia Dortmund

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Return
De heenwedstrijd van woensdag 15 februari was niet extreem spannend maar wel erg leuk om te zien. Er vieren veel gele kaarten - tien, waarvan zes voor Borussia - en maar één goal: rechtsbuiten Karim Adeyemi maakte 'm. De grote man van het veld was overigens wel de doelman van de Duitsers: Gregor Kobel.

Nummer 2
De Engelsen kunnen wel kracht putten uit de laatste fase van de wedstrijd, waarin ze beter waren. De nummer 10 van de Premier League, wat op zichzelf uiterst teleurstellend is, maken dus weldegelijk kans tegen de runner-up van de Duitse Bundesliga.

De return Chelsea - Borussia Dortmund is op dinsdag 7 maart om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's