Bayern München – Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League)

Bayern München – Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League)
De twee koplopers tegen elkaar

Sport :

Het is misschien wel het mooiste affiche van de achtste finaleronde van de cup met de grote oren: de winnaar van 2019/2020 (Bayern) en de finalist in datzelfde seizoen (Paris Saint-Germain) spelen tegen elkaar. De return is woensdag 8 maart om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Bayern München – Paris Saint-Germain

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Return
De heenwedstrijd in Parijs was op zichzelf een vermakelijke wedstrijd, de uitslag was er alleen niet echt naar. Bayern was de beste ploeg van het veld met het meeste balbezit en de beste kansen, alhoewel Paris misschien wel de grootste kans kreeg. Uiteindelijk scoorde de Fransman Kingsley Coman namens de Duitsers in de 53ste minuut.

Mbappé
Voor de koploper van Duitsland betekent deze uitslag eigenlijk maar één ding: de overwinning in eigen huis over de streep trekken. Voor de Parijzenaren is het trucje iets moeilijker, maar het is zeker niet onmogelijk. Ditmaal staan hoogstwaarschijnlijk Mbappé en Messi samen in de spits. Eerstgenoemde ontbrak in de heenwedstrijd

De return Bayern München – Paris Saint-Germain is op woensdag 8 maart om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's