Voetbal Inside tijdens WK maand lang op RTL 4 met VI Oranje Blijft Thuis

Voetbal Inside tijdens WK maand lang op RTL 4 met VI Oranje Blijft Thuis
Laatste keer RTL voor Genee, Derksen en Gijp

Nieuws :

De heren van Voetbal Inside zijn tijdens het aankomende WK in Rusland van 14 juni tot en met 15 juli dagelijks op RTL 4 te zien met de talkshow VI Oranje Blijft Thuis. Hierin ontvangt Wilfred Genee gasten in een studio en zullen René van der Gijp en Johan Derksen ook wel eens ruimte maken voor anderen aan tafel.

Dat maakt RTL bekend aan het AD. Het Voetbal Inside-trio van Derksen, Gijp en Genee zal dus niet elke doordeweekse dag samen te zien zijn. "Verdere details worden nog bekendgemaakt, maar we zitten op een unieke locatie en de mannen gaan hun best doen om Nederland zelfs bij dit WK trots te laten zijn op Oranje", laat een woordvoerder van RTL weten.

:[article:img](src:"metronieuws-tcdn-nl-2ffield-2fimage-2f5de69c408a7a50dde4ab3a10dab10581-1476623475.jpg" title:"René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen.")

Lees ook: René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee vertrekken naar Veronica.

Laatste keer RTL
Het is voor de heren dan de laatste klus die zij voor RTL doen. Vanaf augustus gaat het trio aan de slag voor John de Mols Talpa, waar ze op Veronica verdergaan met Voetbal Inside. Wilfred Genee springt deze zomer dus in het gat van RTL Late Night met een dagelijkse talkshow in de avond. Humberto Tan gaat het programma voor de zomer al verlaten en in september neemt Twan Huys het over.

VI Oranje Blijft Thuis is vanaf maandag 11 juni elke doordeweekse dag om 21.50 uur te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV