Lazio Roma - AZ live op tv (Conference League)

Lazio Roma - AZ live op tv (Conference League)
Pascal Jansen vs. 'The Smoking One'

Sport :

AZ staat in de knockoutfase van de Conference League tegenover een tegenstander van groot formaat: Lazio Roma, uit de Italiaanse hoofdstad Rome. De heenwedstrijd in het Olympisch Stadion in Rome is dinsdag 7 maart om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Lazio Roma - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Alkmaar
De Alkmaarders wonnen in hun groepsfase vijf van de zes wedstrijden. Ze verloren alleen in de vierde ronde, van Apollon Limassol. Het was dus wel duidelijk dat de Alkmaarders naar de volgende ronde zouden gaan. De tegenstander is er echter eentje die waarschijnlijk niet op het lijstje 'favoriete tegenstanders' zal hebben gestaan.

Rome
Die tegenstander komt namelijk uit Rome: Lazio is geen makkelijke tegenstander. Ze doen het dit jaar erg goed in de Serie A: na 25 wedstrijden staat de ploeg van Lorenzo 'The Smoking One' Sarri derde, op twee punten van nummer twee Internazionale. Afgelopen weekend wonnen ze zelfs van koploper Napoli.

De heenwedstrijd Lazio Roma - AZ is op dinsdag 7 maart om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's