Sjachtar Donetsk - Feyenoord live op tv en online (achtste finale Europa League)

Sjachtar Donetsk - Feyenoord live op tv en online (achtste finale Europa League)
Rotterdammers naar Polen

Sport :

De Rotterdamse grootmacht Feyenoord mag aantreden in de achtste finales van de Europa League en mogen daarvoor eerst richting Polen. in het stadion van Legia Warschau voor de wedstrijd tegen Sjachtar Donesk. De heenwedstrijd is donderdag 9 maart om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Sjachtar Donetsk - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Koploper
De Rotterdammers zijn nog steeds koploper in de Eredivisie en zijn ook door naar de halve finale in de beker. In de Europa League versloegen ze Lazio en Sturm Graz in eigen huis, speelde twee keer gelijk tegen Midtjylland en verloren ook twee keer. Uiteindelijk was het genoeg voor de eerste plaats in de poule.

Oekraïne
Voor Sjachtar is het een zwaarder jaar, logischerwijs. Ze staan in de vaderlandse competitie nog steeds gedeeld eerste (met een minder doelsaldo dan koploper Dnipro-1). In de tussenronde voor de knockoutfase wonnen ze in Warschau met 2-1 van Stade Rennes, maar in de return verloren ze van Rennes met 1-2. Uiteindelijk wonnen de Oekraïeners met penaltys.

De heenwedstrijd Sjachtar Donetsk - Feyenoord is op dinsdag 9 maart om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's