Recensie: Faraway brengt zomerse romantische komedie met internationale cast

Recensie: Faraway brengt zomerse romantische komedie met internationale cast
Met Naomi Krauss in hoofdrol

Film :

Vanaf 8 maart is de film Faraway te zien op Netflix. Deze gloednieuwe romantische komedie is een mooie reclameboodschap voor het prachtige Kroatië, met een aardige rol voor actrice Naomi Krauss. Een kluchterige komedie met een beetje drama en zwoele romantiek staan op het programma. Lees hier de filmrecensie van Faraway.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

99 Luftballons
Als ze een huis op een Kroatisch eiland erft, pakt een vrouw genaamd Zeynep gauw haar koffers. Op haar reis leert ze weer van het leven te genieten en vindt ze misschien wel de liefde.

Actrice Naomi Krauss (Zeynap Altin) en Goran Bogdan (Josip) in de film 'Faraway'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 4,3

Leven zonder spijt en liefde zonder grenzen is waar we op proosten in deze komedie met een redelijk grote internationale cast. Zo wordt er onder andere Engels, Duits, Kroatisch en Turks gesproken in deze film, waarin de zon op de meeste momenten schijnt. Wie klaar is met de winter, zit bij Netflix dus goed. Faraway met de Zwitserse actrice Naomi Krauss en tegenspeler Goran Bogdan weet niet altijd te verrassen. Het scenario er eentje die uiteindelijk vrij voorspelbaar is met een finale die je van mijlenver ziet aankomen. Toch heeft deze productie een paar leuke en ongemakkelijke momenten in huis, waarin liefde gegarandeerd is. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Naomi Krauss (Tatort) en Goran Bogdan (Father) en Adnan Maral (The Kangaroo Chronicles) en Artjom Gilz (TÁR) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Vanessa Jopp (Happy as One).

Vanaf 8 maart 2023 is de film Faraway te zien op Netflix. Genre: romantiek, drama, komedie. Tijdsduur: 109 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's