Feyenoord - FC Volendam live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - FC Volendam live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 25ste speelronde

Sport :

Op zondag 12 maart spelen Feyenoord en FC Volendam in de vijfentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Volendam

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers staan nog steeds op pole position om de titel binnen te slepen. Na een succesvolle Europese avond zal de ploeg ook vol zelfvertrouwen uitkijken naar de komst van Volendam, die vechten om degradatie te voorkomen. Aan de Dijk wonnen de Rotterdammers dit seizoen zonder problemen met 0-2. Hoe gaat het in De Kuip eindigen?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Voetbal is vanaf 21.30 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - FC Volendam is zondag 12 maart om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 21.30 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's