PSV - Cambuur Leeuwarden live op tv (Eredivisie)

PSV - Cambuur Leeuwarden live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 25ste speelronde

Sport :

Op zondag 12 maart spelen PSV en Cambuur in de vijfentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Cambuur Leeuwarden

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren moeten echt in de achtervolging om de titelkansen open te houden: op een punt van AZ, drie punten van Ajax en vijf punten van Feyenoord. Vorige week wonnen ze nipt van RKC en nu staat hekkensluiter Cambuur voor de deur. Verrassend genoeg wonnen de Friezen in oktober met 3-0 in eigen huis, dus misschien hebben ze ook in Eindhoven wel kans...

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Cambuur Leeuwarden is zondag 12 maart om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's