Nieuw seizoen Eus' Boekenclub start 13 maart en krijgt vervolg op zondagavond

Nieuw seizoen Eus' Boekenclub start 13 maart en krijgt vervolg op zondagavond
Özcan Akyol viert de liefde voor literatuur

Kijktip :

Maandag 13 maart gaat een nieuw seizoen van Eus' Boekenclub van start. Vanuit het Burgerweeshuis in Deventer praat Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, samen met zijn gasten over boeken. En dit seizoen blijft het niet bij vijf afleveringen, de liefde voor lezen wordt met maar liefst zeventien afleveringen gevierd.

Eus' Boekenclub gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken via Gids.tv.

Boekenweek 2023
In de Boekenweek (13 t/m 17 maart 2023) is Eus' Boekenclub elke avond te zien op NPO 2. En vanaf 9 april wordt het programma twaalf weken lang elke zondagavond op NPO 2 uitgezonden. Deze reeks is Kitty Herweijer vaste gast om alle ingrediënten van de avond te beschouwen. Ook is er een nieuw element: een (nog) onbekende schrijver krijgt een podium om voor te dragen uit eigen werk. En na de coronacrisis wordt dit het eerste seizoen met publiek.

Eerste aflevering Eus' Boekenclub
In de eerste aflevering van deze reeks komt schrijver Philip Huff langs, is er een heuse leesclub bestaande uit zangeres Linde Schöne en radio-dj Fernando Halman. Kijkers kunnen genieten van poëzie van Nisrine Mbarki, er is een persoonlijk gesprek over literatuur met burgemeester Paul Depla (Breda) en er komt een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie langs.

De nieuwe reeks van Eus' Boekenclub is 13 t/m 17 maart elke dag rond 19.55 uur te zien op NPO 2 en vanaf 9 april op zondagavond. Je kunt elke aflevering van Eus' Boekenclub terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's