Sylvester Stallone toch in Rambo 5}

Sylvester Stallone toch in Rambo 5
Na Birma en Afghanistan gaat het nu los in Mexico

Film :

De 71-jarige actielegende Sylvester Stallone keert terug als John Rambo. Stallone heeft in 2016 nog bevestigd dat er nooit een vijfde deel zou komen van de tot de tanden gewapende actieheld Rambo, maar daar komt nu toch verandering in.

Naar verluid gaan de opnames in september van start. Na half Afghanistan te hebben neergemaait en Birma plat te hebben geschoten is het nu de beurt aan Mexico.

Sylvester Stallone is over het algemeen erg actief op het social media, maar over dit vijfde deel laat hij nog weinig los. De acteur heeft meerdere malen aangegeven totaal geen zin te hebben om weer in de huid van Rambo te treden. Waarom de kogel dan toch door de kerk is voor dit vijfde deel, heeft hij nog niet bekendgemaakt.

Ontvoerd door Mexicanen
Waar de film opgenomen wordt is ook al bekend. Dit zal niet plaats vinden in Mexico, maar de locatie's zijn volgens vakblad Screenrant Londen Bulgarije en de Canarische Eilanden. Het verhaal gaat over een dochter van een vriend van Rambo die ontvoerd wordt door een Mexicaans drugskartel. Met als gevolg dat Rambo 'burritogehakt' gaat maken van deze Mexicanen.

Wanneer Rambo 5 in de bioscoop te zien zal zijn, is nu nog niet duidelijk. Als hier meer nieuws over is, lees je dat op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sylvester Stallone toch in Rambo 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV