Real Madrid - Liverpool live op tv en online (Champions League)

Real Madrid - Liverpool live op tv en online (Champions League)
Drie doelpunten verschil...

Sport :

De mooiste wedstrijd van de reeks heenwedstrijden in de achtste finales van de Champions League was zonder enige twijfel Real Madrid tegen Liverpool. Het lijkt in de wedstrijd in Madrid echter niet zo spannend meer te worden. Of toch? De return is woensdag 15 maart om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Liverpool

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Het leek er op Anfield heel even op dat de ploeg van Jurgen Klöpp aan de winnende hand was, want na veertien minuten staat het al 2-0.Toch duurt dat niet lang, want voor het rustsignaal staat het al 2-2. Daarna stomen de Madrilenen nog even door en uiteindelijk leidt het tot een doelpuntenverschil van drie. Zowel Benzema als Vinicius scoren uiteindelijk twee keer.

Bernabéu
Hebben de mannen uit Liverpool nog enige kans in Santiago Bernabéu? Voor de laatste keer dat Liverpool won in Madrid moeten we terug naar 25 februari 2009, toen Dirk Kuyt (Liverpool) en Arjen Robben (Real Madrid) nog in de basis stonden. Het werd toen 0-1 voor de ploeg uit Engeland.

De return Real Madrid - Liverpool is op woensdag 15 maart om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's