Feyenoord - Sjachtar Donesk live op tv en online (Europa League)

Feyenoord - Sjachtar Donesk live op tv en online (Europa League)
Gaan de Rotterdammers de klus klaren?

Sport :

Na het gelijke spel in Warschau afgelopen week is er in eigen huis zeker wat mogelijk, vooral omdat Feyenoord in eigen huis al een flink aantal weken niet verloren heeft. Kunnen ze dat volhouden en doorstomen naar de kwartfinales? De return is donderdag 16 maart om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Sjachtar Donesk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Late gelijkmaker
Afgelopen week leek het er lang op dat Feyenoord het Sjachtar in Polen heel moeilijk kon maken. Uiteindelijk kwamen de Rotterdammers op een lullige manier op achterstand. Door een late goal van Bullaude konden ze het uiteindelijk met 1-1 afsluiten.

Jaar geleden
Zoals gezegd: in De Kuip hebben de Rotterdammers al lang niet meer verloren. Voor de laatste keer puntenverlies moeten we terug naar de Klassieker van afgelopen januari, de laatste officiële wedstrijd dat Feyenoord in eigen huis verloor is alweer ruim een jaar geleden: op 15 januari 2022 werd met 0-1 verloren van Vitesse.

De return Feyenoord - Sjachtar Donesk is op donderdag 16 maart om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's