AZ - Lazio Roma live op tv en online (Conference League)

AZ - Lazio Roma live op tv en online (Conference League)
Verrassende winst in Rome

Sport :

Redelijk verrassend won AZ afgelopen week in het Olympisch Stadion in Rome van Lazio, die toch wel de grote favoriet genoemd kon worden. Kunnen ze het in eigen huis afmaken? De return is donderdag 16 maart om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Lazio Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Kerkez
Een mooie avond voor fans van AZ: dat is de manier waarop we de wedstrijd van afgelopen donderdag wel kunnen omschrijven. Nadat de Alkmaarders wel op achterstand kwamen, maakte Pavlidis vlak voor rust de gelijkmaker. Uiteindelijk maakte Milos Kerkez het in de 62ste minuut af.

Veiligheid
Het is dus een kwestie van 'het afmaken' in eigen huis, iets wat ze zowel in Alkmaar als in Rome van tevoren geen rekening mee hadden gehouden. Ook fans van Lazio lijken dat te vinden, want veel fans blijven thuis en komen niet naar het uitvak van het AFAS Stadion. Dat kan overigens ook iets te maken hebben met de scherpe veiligheidsmaatregelen die in Alkmaar zijn aangekondigd.

De return AZ - Lazio Roma is op donderdag 16 maart om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's