Streamingrecensie: Bodies Bodies Bodies van Halina Reijn bestormt Netflix

Streamingrecensie: Bodies Bodies Bodies van Halina Reijn bestormt Netflix
Met Amandla Stenberg en Maria Bakalova

Film :

Vanaf 8 maart is de film Bodies Bodies Bodies te zien op Netflix. De multi-Oscarwinnende productiemaatschappij A24 maakte dit jaar furore met Everything Everywhere All At Once en The Whale, maar bracht ook de film van Halina Reijn onder onze aandacht. Nu bestormt de film streamingdienst Netflix. Lees hier onze streamingrecensie van Bodies Bodies Bodies.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"This is not a safe space"
Wanneer een groep rijke twintigers in een afgelegen landhuis aankomt voor een feest tijdens een orkaan, loopt een spel enorm uit de hand. Ze moeten op zoek naar een moordenaar maar doen dit op hun eigen, sarcastische en dodelijke manier.

Onder andere Amandla Stenberg en Pete Davidson in de film 'Bodies Bodies Bodies'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 6,3

Als we terugkijken op deze film over pak en beet vijf jaar dan zien we waarschijnlijk een aantal wereldsterren en misschien wel prijswinnende acteurs. Amandla Stenberg en Maria Bakalova bijvoorbeeld, twee van de grootste talenten die we in Hollywood rond zien lopen. Dat heeft Halina Reijn dan toch maar mooi voor elkaar. Lees ook onze uitgebreidere filmrecensie van Bodies Bodies Bodies.

Cast
Naast Amandla Stenberg (The Acolyte) en Maria Bakalova (Women Do Cry) zijn ook Chase Sui Wonders (Out of the Blue), Rachel Sennott (Call Your Mother), Pete Davidson (The King of Staten Island), Myha'la Herrold (Modern Love) en Lee Pace (Captain Marvel) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Halina Reijn (Instinct).

Vanaf 8 maart 2023 is de film Bodies Bodies Bodies te zien op Netflix. Genre: thriller, komedie, misdaad. Tijdsduur: 94 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV