Woensdag in Khalid & Sophie: Khalid praat met Koningin Máxima over mentale gezondheid van jongeren

Woensdag in Khalid & Sophie: Khalid praat met Koningin Máxima over mentale gezondheid van jongeren
De gasten van Khalid & Sophie van woensdag 15 maart

Kijktip :

Woensdag neemt Khalid het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van woensdag 15 maart.

Lees verder onder de video's


De gasten in Khalid & Sophie - woensdag 15 maart

  • Vanavond heeft Khalid het volgende duo aan haar zijde: Suse van Kleef en Roel Maalderink.

  • Het is verkiezingsdag! We mogen vandaag naar de stembus om een nieuw bestuur van de provincie en het waterschap te kiezen. De partijen voerden de afgelopen dagen een ware verkiezingsstrijd. Bas Heijne schuift aan over de opmerkelijke campagnemomenten.

  • Koningin Máxima bracht gisteren een bezoek aan een middelbare school in Gouda. Het bezoek stond in het teken van de invloed van sport op de mentale gezondheid van jongeren. Sinds het einde van de laatste coronalockdown is het aantal jongeren met mentale klachten nauwelijks afgenomen. Stichting MIND Us, waar onze koningin erevoorzitter van is, zet zich in voor een mentaal gezonde jeugd. Khalid mocht Hare Majesteit spreken!

  • Judoka Roy Meyer en Barbara Barend maken zich, net als koningin Máxima, zorgen over de mentale gezondheid van jongeren. Ze waren gisteren op een middelbare school in Gouda om met jongeren in gesprek te gaan wat sport voor ze kan betekenen. Vanavond praten we met ze door.

  • Waar Suzanne Schulting jarenlang het shorttrack domineerde, heeft ze er nu een waardig concurrent bij. De 21-jarige Xandra Velzeboer wist afgelopen weekend op het WK in Seoel vier gouden medailles in de wacht te slepen. Ze schuift aan om het met ons te vieren.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's