Vanavond op tv: nieuwe comedy Cast, Better than Ever, Feyenoord - Sjachtar Donetsk

Vanavond op tv: nieuwe comedy Cast, Better than Ever, Feyenoord - Sjachtar Donetsk
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 16 maart

Kijktip :

Vanavond gaat de gloednieuwe comedyserie Cast van Ilse Warringa van start. Ben je meer in de stemming voor voetbal, dan kun je genieten van Feyenoord en AZ in de Europa League. Maar je kunt ook kiezen voor een muzikale show of actiefilm… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 16 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - Sjachtar Donetsk (Europa League)

Veronica
18:00 uur

Voorbeschouwing om 18.00 uur, live verslag vanaf 18.45 uur. Na het gelijke spel in Warschau afgelopen week is er in eigen huis zeker wat mogelijk, vooral omdat Feyenoord in eigen huis al een flink aantal weken niet verloren heeft. Kunnen ze dat volhouden en doorstomen naar de kwartfinales? Afgelopen week leek het er lang op dat Feyenoord het Sjachtar in Polen heel moeilijk kon maken. Uiteindelijk kwamen de Rotterdammers op een lullige manier op achterstand. Door een late goal van Bullaude konden ze het uiteindelijk met 1-1 afsluiten.

Jaar geleden
Zoals gezegd: in De Kuip hebben de Rotterdammers al lang niet meer verloren. Voor de laatste keer puntenverlies moeten we terug naar de Klassieker van afgelopen januari, de laatste officiële wedstrijd dat Feyenoord in eigen huis verloor is alweer ruim een jaar geleden: op 15 januari 2022 werd met 0-1 verloren van Vitesse.

Actiefilm: Blade Runner 2049

RTL 7
20:27 uur

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt in Blade Runner 2049 een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

Start: Better than Ever

RTL 4
20:31 uur

Donderdag start het nieuwe seizoen van Better than Ever op RTL 4. Martijn Krabbé ontvangt samen met Waylon weer verschillende oud-deelnemers en winnaars van talentenjachten: waar zijn zij op dit moment mee bezig? De eerste kandidaten van het nieuwe seizoen zijn al bekend gemaakt door RTL. Uit de eerste beelden blijkt dat onder meer The Voice-winnaar Julia Zahra (Julia van der Toorn) Sandra van Nieuwland, Joan Franka, Pearl Josefzoon, Demi van Wijngaarden en Johannes Rypma te zien zijn. Eigenlijk was het de bedoeling dat Alles is Muziek op deze plek uitgezonden zou worden, maar RTL besloot dat programma uit te stellen. De makers hebben volgens RTL "meer tijd nodig om het programma zorgvuldig af te ronden". Better than Ever zou eerst in april uitkomen.

Live: AZ - Lazio Roma (Conference League)

Veronica
20:55 uur

Voorbeschouwing AZ - Lazio Roma om 20.45 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. Redelijk verrassend won AZ afgelopen week in het Olympisch Stadion in Rome van Lazio, die toch wel de grote favoriet genoemd kon worden. Kunnen ze het in eigen huis afmaken? De return is donderdag 16 maart om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv. Een mooie avond voor fans van AZ: dat is de manier waarop we de wedstrijd van afgelopen donderdag wel kunnen omschrijven. Nadat de Alkmaarders wel op achterstand kwamen, maakte Pavlidis vlak voor rust de gelijkmaker. Uiteindelijk maakte Milos Kerkez het in de 62ste minuut af. Het is dus een kwestie van 'het afmaken' in eigen huis, iets wat ze zowel in Alkmaar als in Rome van tevoren geen rekening mee hadden gehouden. Ook fans van Lazio lijken dat te vinden, want veel fans blijven thuis en komen niet naar het uitvak van het AFAS Stadion. Dat kan overigens ook iets te maken hebben met de scherpe veiligheidsmaatregelen die in Alkmaar zijn aangekondigd.

Nieuw: Cast

NPO 3
21:17 uur

Donderdag start de nieuwe komedieserie Cast, van de hand van regisseur Niek Barendsen (Nieuw Zeer, De Strijd om het Binnenhof) en Ilse Warringa, die we natuurlijk kennen als Juf Ank uit De Luizenmoeder. Wat gebeurd er als een castingbureau zijn grote leider kwijtraakt? Castingbureau Van Leeuwen staat aan de rand van de afgrond als Louis van Leeuwen, de oprichter, wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee net afgestudeerde toneelschoolstudentes. Hij is met de Noorderzon vertrokken. Willeke van Ammelrooy en Imanuelle Grives, die in deze serie zichzelf gaan spelen - net als overigens alle andere 'acteurs' die langskomen in de serie, komen verhaal halen. Hoe gaat het bedrijf dit overleven?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV