Overzicht tijden: Formule 1 GP van Saoedi-Arabië live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Saoedi-Arabië live op tv en online
Tweede GP van 2023

Sport :

Na een succesvolle eerste grote prijs voor Max Verstappen en Red Bull staat dit weekend de tweede GP van het jaar op het programma: Saoedi-Arabië is het decor van dit weekend. De vrije trainingen, de kwalificatie en de race zelf zijn van vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2023 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Favorieten
Uiteraard is er ook voor deze grote prijs weer één grote favoriet: Max Verstappen. Zijn teamgenoot Perez is misschien wel zijn grootste uitdager, zeker nu Charles Leclerc (zeer vroeg in het seizoen) al een straf krijgt voor het vervangen van motoronderdelen. Voor Nyck de Vries hopen we natuurlijk dat hij in de punten kan gaan rijden: de vorige keer lukte dat net niet.

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Tijdschema Formule 1 GP van Saoedi-Arabië 2023

Vrijdag 17 maart

Zaterdag 18 maart

  • 14.30 uur: vrije training 3 (samenvatting)
  • v.a. 16.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 18.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 19 maart

  • v.a. 16.55 uur: voorbeschouwing race (samenvatting)
  • 18.00 uur: race (samenvatting)

Viaplay
Dit nieuwe seizoen wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt. Deze race is niet gratis te zien via een andere zender.

De Formule 1 GP van Saoedi-Arabië is op zondag 19 maart om 18.00 uur bij onder meer Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 17 maart zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's