Peter Rabbit krijgt een vervolg in 2020

Peter Rabbit krijgt een vervolg in 2020
Goed nieuws voor alle Beatrix Potter-fans

Film :

Na het succesvolle eerste deel van de film Peter Rabbit mag het geen verassing zijn dat er een sequel in aantocht is. Het brutale konijn komt wederom in actie in een tweede deel. Die film zal in februari 2020 in de bioscoop verschijnen.

In het eerste deel verzorgt talkshowhost James Corden de stem van het vrolijke konijn Peter. Daarnaast spreken Margot Robbie, Daisy Ridley en Elizabeth Debicki de stemmen van zijn zusjes Flopsie, Mopsie en Wipstaart in. Domhnall Gleeson speelt de boze buurman McGregor en is Peters tegenstander. Rose Byrne is Bea, waar beiden een beetje verliefd op zijn. Of deze acteurs allemaal terugkeren in het volgende deel, is nog niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat Will Gluck de regie wederom voor zijn rekening zal nemen.

Storm in een glas water
Peter Rabbit kwam de laatste tijd wat negatief in het nieuws. Recensenten en ook ouders waren niet echt te spreken over het feit dat de traditionele schattige Beatrix Potter-kinderboeken gebruikt werden in een film vol leedvermaak. Het kinderavontuur veroorzaakte echter vooral veel ophef omdat in een scène het hondsbrutale konijn McGregor bekogelde met bessen, waar hij een allergische reactie door kreeg. Het gevolg was dat voedingsorganisaties op hun achterste (konijnen)poten gingen staan.

Bioscoopzalen vol
De kritiek stond in ieder geval het succes niet in de weg. Sterker nog, de bioscoopzalen zaten flink vol en vooral in Engeland deed de film het enorm goed. Het wordt in 2020 dus wederom wortels jatten bij de buurman in de groententuin. Dan keert dit brutale konijn terug op het witte doek. Lees hier de recensie van Peter Rabbit.

Peter Rabbit is nog te zien in de bioscoop. Als er meer nieuws is over Peter Rabbit 2, lees je dat op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter Rabbit krijgt een vervolg in 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV