Vrijdag in Op1: Donald Pols, Andy Palmen bespreken gevolgen BBB-beleid voor klimaat

Vrijdag in Op1: Donald Pols, Andy Palmen bespreken gevolgen BBB-beleid voor klimaat
De gasten van Op1 op vrijdag 17 maart

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 17 maart.

Lees verder onder de video's

Onderwerpen Op1 van vrijdag 17 maart

  • De BoerBurgerBeweging is in alle provincies de grote winnaar van de verkiezingen. Maar wat gaat dat betekenen voor het klimaat en milieu en hoe gaan milieuorganisaties met deze verkiezingsuitslag om? Milieudefensie directeur Donald Pols en Greenpeace directeur Andy Palmen vertellen het in Op1.

  • Nederland staat bekend om vele dingen, maar zeker niet om de culinaire hoogstandjes. Toch bestaat onze culinaire geschiedenis uit meer dan kaas, stamppot en stroopwafels. In haar boek ‘Smaakpalet van de Lage Landen’ laat Janny van der Heijden aan de hand van culinaire kunstwerken zien dat Nederland wel degelijk een eetcultuur heeft.

  • Terwijl Caroline van der Plas nog op een roze wolk zit, spreekt men bij het CDA van een “aardverschuiving”. De partij verloor maar liefst vier zetels in de Eerste Kamer en de kritiek op de Haagse fractie zwelt aan. Hoe nu verder? CDA-gedeputeerde Mirjam Sterk en BNR-verslaggever Sophie van Leeuwen maken bij Op1 de balans op na de roerige verkiezingen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV