Recensie: 65 is sciencefiction thriller met Adam Driver in topvorm

Recensie: 65 is sciencefiction thriller met Adam Driver in topvorm
Van de makers van A Quiet Place

Film :

Vanaf 16 maart is de film 65 te zien in de bioscopen. Zet je verstand op nul en je blik op oneindig, want we gaan dino's schieten op een planeet vol gevaar. Met de altijd charismatische Adam Driver in topvorm. Lees hier de filmrecensie van 65.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Onbekende planeet
Het verhaal gaat over astronaut Mills. Hij belandt na een rampzalige crash op een mysterieuze planeet. Hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe omgeving blijkt zeer gevaarlijk te zijn, wanneer ze het moeten opnemen tegen een onbekende vijand.

Acteur Adam Driver (Mills) in de film '65'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 61% | IMDb ★ 5,7

Het is altijd een feest als acteur Adam Driver zich laat zien in een nieuwe productie die gelijk doet denken aan de beroemde Jurassic World-films. 65 is in de praktijk een vrij simpele sciencefictionthriller die een paar dingen goed doet: de dinosauriërs worden goed neergezet als angstaanjagende monsters en de special effects zijn een plus. Daarnaast gaat de film tot het einde toe niet vervelen. Het grootste minpunt is dat er maar weinig personages zijn om je mee te identificeren. Ook het script is aan de magere kant en het verhaal is er eentje die we waarschijnlijk snel vergeten. Voor een avondje op de bank is 65 best aardig en als je toch naar de bioscoop afreist om dit avontuur te zien: verwacht niet te veel, dan is je avondje bioscoop toch geslaagd. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Adam Driver (Star Wars: The Rise of Skywalker) en Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War) zijn ook Chloe Coleman (Avatar: The Way of Water) en Nika King (Euphoria) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Scott Beck en Bryan Woods (Haunt).

Vanaf 16 maart 2023 is de film 65 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: thriller, sciencefiction, drama. Tijdsduur: 90 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV