Streamingrecensie: huiveringwekkende horrorfilm Smile vanaf nu op SkyShowtime

Streamingrecensie: huiveringwekkende horrorfilm Smile vanaf nu op SkyShowtime
Dat wordt een avondje griezelen...

Film :

Vanaf 22 maart staat de film Smile op SkyShowtime. Het was een van de meest huiveringwekkende films van vorig jaar met een waanzinnige hoofdrol voor Sosie Bacon en nu kun je er dus ook vanaf je luie stoel van genieten. Lees hier de recensie van Smile.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dr. Rose Cotter
Nadat ze getuige is geweest van een bizar, traumatisch incident waarbij een patiënte betrokken was, begint Dr. Rose Cotter beangstigende gebeurtenissen te ervaren die ze niet kan verklaren. Rose moet haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar vreselijke en gruwelijke nieuwe realiteit.

Actrice Sosie Bacon (Rose Cotter) in de film 'Smile'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,0

De climax van Smile is er eentje die je waarschijnlijk niet heel snel meer zal vergeten en met het nodige uitstekende acteerwerk erbij hebbem we rond deze film niets te klagen. Lees ook onze uitgebreidere recensie van Smile.

Cast
Naast Sosie Bacon (13 Reasons Why) en Caitlin Stasey (Fantasy Island) zijn ook Kyle Gallner (Prey) en Rob Morgan (Just Mercy) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Parker Finn (Laura Hasn't Slept).

Vanaf 22 maart 2023 is Smile te kijken op SkyShowtime. Genre: horror. Tijdsduur: 115 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV