Serierecensie: met The Night Agent is Amerika weer spectaculaire actieheld rijker

Serierecensie: met The Night Agent is Amerika weer spectaculaire actieheld rijker
Met Gabriel Basso en Hong Chau

Film :

Vanaf 23 maart staat het eerste seizoen van The Night Agent op Netflix. Een nieuwe spannende Netflix actieserie waarin we weer een ware actieheld tegenkomen. Hoe goed houdt deze held stand in vergelijking met de Jack Bauers en Jason Bournes van deze wereld? Lees hier de recensie van The Night Agent seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jack Bauer?
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 77% | IMDb ★ 7,4

Op zichzelf is deze serie er eentje die alles volgens het boekje doet, maar toch kost het de thriller bijzonder weinig moeite om boven de gemiddelde serie uit te steken. De serie heeft een aantal hele leuke rollen in huis, waaronder die van de Oscargenomineerde actrice Hong Chau en natuurlijk het titelkarakter zelf, gespeeld door Gabriel Basso. Het grote nadeel van deze serie is dat er zoveel verschillende plotwendingen in het verhaal zitten, dat het langzaam niet meer te volgen is. Pas in de laatste afleveringen - vooral de op één na laatste is een bijzonder interessante - vallen bepaalde zaken op zijn plek. Als je niet de grootste fan bent van 'twistseries', dan ben je misschien al afgehaakt. Toch is ons devies: kijk door. Je gaat dan een bijzonder interessante serie zien. 3,5 ster.

Cast
Naast Gabriel Basso (Hillbilly Elegy) zien we ook Luciane Buchanan (Prey) en Hong Chau (The Whale) deze serie. Deze productie wordt geleid door Shawn Ryan (Timeless).

Vanaf 23 maart 2023 is The Night Agent seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: actie, thriller. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 55 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV