Net5 zendt tv-film Harry & Meghan: A Royal Romance uit

Net5 zendt tv-film Harry & Meghan: A Royal Romance uit
Twee dagen voor het sprookjeshuwelijk

Nieuws :

Twee dagen voor het huwelijk van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle zendt Net5 de film over hun relatie uit. In Harry & Meghan: A Royal Romance is het liefdesverhaal van de twee te zien.

De Britse prins Harry (gespeeld door Murray Fraser) en Meghan Markle (Parisa Fitz-Henley) komen via vrienden in contact met elkaar. Eerst hielden zij hun relatie verborgen, maar later kregen ze wereldwijde aandacht van de media. In 2016 bevestigden ze na aanhoudende geruchten hun relatie. Eind 2017 werd bekendgemaakt dat zij zich hadden verloofd en op 19 mei 2018 gaan trouwen.

In Harry & Meghan: A Royal Romance is te zien hoe de twee elkaar hebben ontmoet en hoe de liefde tussen hen opbloeide. De tv-film van de Amerikaanse zender Lifetime wordt over de hele wereld uitgezonden. In Nederland heeft Net5 de uitzendrechten. Op dezelfde avond is op NPO 1 de documentaire Harry en Meghan, een koninklijk sprookje te zien. Lees hier meer over deze documentaire.

Harry & Meghan: A Royal Romance is donderdag 17 mei om 20.30 uur te zien op Net5. Het huwelijk wordt op zaterdag 19 mei live uitgezonden door de NOS.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Net5 zendt tv-film Harry & Meghan: A Royal Romance uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV