Nederland - Duitsland live op tv en online (oefeninterland vrouwenvoetbal)

Nederland - Duitsland live op tv en online (oefeninterland vrouwenvoetbal)
Oefeninterland voor ploeg Andries Jonker

Sport :

Na een reeks oefenwedstrijden op het eiland Malta zijn de Nederlandse dames nu bij elkaar voor een tweetal oefenduels. De oefenwedstrijd tussen Nederland en Duitsland is op vrijdag 7 april om 20.00 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Duitsland

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Groep H
Uiteraard oefenen de Oranje Leeuwinnen in voorbereiding op het wereldkampioenschap van deze zomer in Australië en Nieuw-Zeeland. Duitsland is daar geen directe tegenstander, maar het is niet uitgesloten dat ze elkaar nog tegenkomen. Duitsland mag namelijk in groep H aantreden tegen onder meer Zuid-Korea en Colombia.

"Geen hoop"
Er is deze week vooral slecht nieuws voor de spits van de dames, Vivianne Miedema. Ze maakte eerder deze week bekend dat ze geen hoop heeft voor het halen van het WK na haar operatie. Bondscoach Jonker zal dus met redelijke waarschijnlijkheid geen beroep op haar doen.

De wedstrijd Nederland - Duitsland is op vrijdag 7 april om 20.0 uur te zien op NPO 3 en online via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 19.25 uur, de samenvattig volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's