Dit zijn de 5 meest populaire series op Netflix tijdens de Paasdagen 2023

Dit zijn de 5 meest populaire series op Netflix tijdens de Paasdagen 2023
Met The Night Agent en meer

Film :

De Paasdagen 2023 zijn begonnen! Welke series en films streamen we massaal dit weekend op Netflix? Bekijk hieronder vijf series die nu 'hot' zijn op Netflix.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

BEEF (2023)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 8,3

Het lijkt zo simpel: een 'old-fashioned' verkeersruzie die leidt tot een achtervolging. Toch is dat allemaal nog maar het begin in deze serie, die we bestempelen als één van de beste die op Netflix te vinden is. Met acteur Steven Yeun en Ali Wong in de hoofdrol. Bekijk hier waar je de film BEEF kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van BEEF.

Transatlantic (2023)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,2

Bron: Netflix
Een internationale groep mensen – onder wie veel artiesten en schrijven die op de most wanted lijst staan van de nazi’s – helpt meer dan 2000 vluchtelingen te ontsnappen vanuit bezet Frankrijk. Zij wonen onder meer in een villa waarin er naast gevaar, ook plaats is voor onverwachte vriendschappen en liefdesrelaties. Van de makers van de serie Unorthodox. Lees hier waar je de serie Transatlantic kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Transatlantic.

Unseen (2023)

Gids.tv Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 5,8

Volg het verhaal van Zenzi Mwale - vertolkt door de mooie actrice Gail Mabalane, waarin manlief niet thuis komt na een vrijlating uit de gevangenis. Lees hier waar je de serie Unseen kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Unseen.

Public Enemy: Book of Revelation (2023)

IMDb ★ 7,5

De kindermoordenaar Guy Beranger werd na 20 jaar gevangenschap vrijgelaten en vond onderdak bij de monniken in Vielsart, een rustig dorpje in de Belgische Ardennen. Hij wordt onder de bescherming geplaatst van een jonge inspecteur van de federale politie, Chloé Muller. Even na zijn vrijlating verdwijnt een klein meisje. Misdaad en drama uit België. Lees hier waar je de serie Public Enemy: Book of Revelation kunt kijken.

The Night Agent (2023)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,6

Bron: Netflix
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt. Bekijk hier waar je The Night Agent kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van The Night Agent.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's