Overzicht tijden: MotoGP van de Verenigde Staten live op tv en online

Overzicht tijden: MotoGP van de Verenigde Staten live op tv en online
Derde MotoGP van 2023

Sport :

De grote prijs in Austin, Texas is de eerste op de kalender van dit jaar waarin er geen sprintrace plaatsvind. Na de eerste twee races hebben we een opvallende leider in de WK stand. Er is gewoon een normale kwalificatie, Vanaf 16 april zijn de races het hele weekend te zien op Ziggo Sport. Gids.tv heeft het overzicht van de zenders en de tijden.

Bekijk ook de volledige kalender van de MotoGP seizoen 2023.

Favorieten
Na twee GP's in het seizoen 2023 is Marco Bezzecchi de opvallende leider in de WK stand. Francesco Bagnaia was in de seizoensopener oppermachtig, maar hij liet in de tweede wedstrijd heel veel punten liggen, waardoor Bezzecchi de meest constante rijder bleek.

Overzicht tijden: MotoGP van de Verenigde Staten 2023

Vrijdag 14 april

  • 17.45 uur: vrije training 1
  • 22.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 15 april

  • 17.10 uur: vrije training 3
  • 17.50 uur: kwalificatie

Zondag 16 april

  • 16.45 uur: warm-up
  • 21.00 uur: race

MotoGP op tv
Vanaf het seizoen 2022 heeft Ziggo Sport de rechten voor de MotoGP, de topklasse in de motorsport. De meeste races worden uitgezonden op het hoofdkanaal. Lees hier op welk kanaal je Ziggo Sport kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

De MotoGP van de Verenigde Staten is op zondag 16 april om 21.00 uur te zien op Ziggo Sport. Vanaf vrijdag 14 april zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Ziggo Sport (Select). De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's