Recensie: The Last Kingdom: Seven Kings Must Die brengt epische finale en kers op de taart

Recensie: The Last Kingdom: Seven Kings Must Die brengt epische finale en kers op de taart
Met Alexander Dreymon als Uhtred of Bebbanburg

Film :

Vanaf 14 april is de film The Last Kingdom: Seven Kings Must Die te zien op Netflix. Met vijf seizoenen en zesenveertig afleveringen komt deze historische Britse topserie tot een einde. Maar niet getreurd: acteur Alexander Dreymon ontketent nog één keer de chaos. Lees hier de filmrecensie van The Last Kingdom: Seven Kings Must Die.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Uhtred van Bebbanburg
Na de dood van koning Edward barst er een hevige strijd los. Deze gebeurtenis zorgt ervoor dat Uhtred van Bebbanburg voor een belangrijke keuze komt te staan: kiest hij voor de personen waar hij het meest van houdt of voor de macht?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 7,4

De splinternieuwe film The Last Kingdom: Seven Kings Must pakt de draad op waar we na de laatste aflevering van seizoen vijf gebleven waren. Natuurlijk keert Alexander Dreymon als Heer Uhtred terug en streamingdienst Netflix gaat met deze film wederom voor hoge kwaliteit. Met rijke decors, prachtige kostuums en een cast die nog één keer alles uit de kast trekt. Fans van de serie, maar ook de casual kijker gaat van deze film genieten met epische veldslagen en mooie verhaallijnen. Een waardige afsluiter, een mooie geschiedenisles en lang leve de Koning! Vier sterren.

Cast
Naast Alexander Dreymon (American Horror Story) zijn ook Elaine Cassidy (The Wonder), Mark Rowley (Macbeth), Arnas Fedaravicius (The Wheel of Time) en Rod Hallett (The Hitman's Bodyguard) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Edward Bazalgette (Doctor Who).

Acteur Alexander Dreymon in de film 'The Last Kingdom: Seven Kings Must Die'

Vanaf 14 april 2023 is de film The Last Kingdom: Seven Kings Must Die te zien op Netflix. Genre: drama, actie, oorlog. Tijdsduur: 111 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's