Hoe kijk je Eurosport Player op tv?

Hoe kijk je Eurosport Player op tv?
Hulp bij livestream-dienst Eurosport

Sport :

De livestreams van de Eurosport Player kun je op verschillende manieren ook op televisie bekijken. In dit artikel lees je welke mogelijkheden er zijn om via Eurosport Player te kijken.

Eurosport Player is een abonnementsdienst van Eurosport. Via de livestreams in de app of website van Eurosport Player zijn zowel de (live-)uitzendingen van Eurosport als vele extra livestreams te zien. Het is ook mogelijk om de livestreams op je televisie te bekijken. Dat kan via een Chromecast, Apple TV of Samsung Smart TV.

Chromecast
De apps van Eurosport Player hebben een Chromecast-functie. Chromecast is een usb-apparaatje waarmee je via wifi beelden en geluid naar de televisie kunt verzenden. Als je een Chromecast hebt, kun je met dezelfde wifi-verbinding in de Eurosport Player-app op het Chromecast-icoontje klikken en de Eurosport-livestreams op tv bekijken. Lees hier hoe Chromecast werkt.

Chromecast-icoon

Apple TV
Apple TV werkt hetzelfde als Chromecast. Als je in bezit bent van een Apple TV, kun je vanaf je iPhone, iPad of Mac vanuit de Eurosport Player-app streamen naar je Apple TV. Klik op het Apple TV-icoontje om verbinding te maken en te streamen.

Samsung Smart TV
Op alle smart-tv's van Samsung sinds 2015 is de applicatie van de Eurosport Player te downloaden. Na registratie op de website, kun je via de app op je Samsung Smart TV kijken naar de livestreams van Eurosport.

Prijs Eurosport Player
Voor een vast bedrag per maand (4,99 of 6,99 euro) of per jaar (29,99 euro) kun je via Eurosport Player naar vele livestreams van sportevenementen kijken. Lees hier meer over wat Eurosport Player precies is.

De tv-zenders van Eurosport zijn Eurosport 1 en Eurosport 2. Deze zijn ook te zien met een abonnement op de Eurosport Player.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoe kijk je Eurosport Player op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier