Volleyball Nations League 2019 voor vrouwen live op tv

Volleyball Nations League 2019 voor vrouwen live op tv
Internationale volleybalcompetitie

Sport :

Van 18 tot en met 20 juni spelen de Nederlandse vrouwen de vijfde speelweek op het volleybaltoernooi 'Volleyball Nations League'. Ziggo Sport zendt de wedstrijden live op tv uit. In de eerste ronde worden in vijf weken telkens drie wedstrijden per week gespeeld.

Week 5 live op Ziggo Sport

  • Dinsdag 18 juni om 12.45 uur: Thailand - Nederland (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select)
  • Woensdag 19 juni om 12.45 uur: Nederland - Verenigde Staten (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select)
  • Donderdag 20 juni om 15.45 uur: Rusland - Nederland (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select)

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Toernooiopzet
In de Volleyball Nations League nemen de zestien beste landen van de wereld het tegen elkaar op. Alle landen komen tegen elkaar in actie. Dat gebeurt in vijf driedaagse toernooien. In elk toernooi neemt de Nederlandse ploeg het op tegen drie andere landen.

Wedstrijdlocatie week 5
In de vijfde speelweek (18-20 juni) spelen de Nederlandse volleybalsters in het Russische Jekaterinenburg tegen Thailand, de Verenigde Staten en Rusland.

Final Six
De vijf best presterende landen tijdens de groepsduels, spelen samen met gastland China om de medailles in het 'Final Six'-toernooi. Dat toernooi wordt van 2 tot en met 6 juli gespeeld.

Alle wedstrijden van de Nederlandse volleybalsters tijdens de Volleyball Nations League 2018 zijn live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Lees ook: Volleyball European League mannen live op tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volleyball Nations League 2019 voor vrouwen live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV