RTL 4 zet in juni vooral in op herhalingen

RTL 4 zet in juni vooral in op herhalingen
VI Oranje Blijft Thuis begint al om 21.50 uur

Nieuws :

RTL 4 plant de maand juni vooral vol met herhalingen van programma's als De Jongens Tegen De Meisjes, Geer & Goor: Stevig Gebouwd en Love is in the Air. Daarnaast mag Wilfred Genee met zijn RTL Late Night-vervanger VI Oranje Blijft Thuis iets eerder beginnen: om 21.50 uur.

Op primetime zijn in juni dus eigenlijk alleen herhalingen te zien. Enkel op maandag zendt RTL 4 nieuwe afleveringen uit van het huidige seizoen Helemaal Het Einde!. De mannen van Voetbal Inside beginnen vanaf 11 juni hun Late Night vervanger VI Oranje Blijft Thuis vanaf 21.50 uur.

:[article:img](src:"voetbal-20inside-20webp-net-compress-image.jpg" title:"René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen zijn te zien in VI Oranje Blijft Thuis. ")

Schema
Het herhalingenschema bestaat nu uit: dinsdag Help Mijn Man Is Klusser, woensdag Love is in the Air, donderdag Geer & Goor: Stevig Gebouwd, vrijdag Het Beste van The Voice Worldwide, zaterdag Ik Hou van Holland, Professor Nicolai & Dr. Beckand en Beste Kijkers en zondag De Jongens Tegen De Meisjes, Het Beste van Got Talent Worldwide en All You Need is Love.

VI Oranje Blijft Thuis is vanaf 11 juni elke werkdag om 21.50 uur te zien op RTL 4. Lees hier meer over het programma.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV