Overzicht tijden: MotoGP van Spanje live op tv en online

Overzicht tijden: MotoGP van Spanje live op tv en online
Vierde MotoGP weekend van 2023

Sport :

Na een uitstapje in de Verenigde Staten zijn de coureurs nu terug in Europa en voor het eerst in Spanje. In totaal rijden ze drie keer in het land van de zon en de sinasappels en we beginnen op het circuit Jerez de la Frontera. Vanaf 30 april zijn de races het hele weekend te zien op Ziggo Sport. Gids.tv heeft het overzicht van de zenders en de tijden.

Bekijk ook de volledige kalender van de MotoGP seizoen 2023.

Favorieten
Na drie wedstrijden in dit seizoen is de leiding nog steeds voor de Italiaan Marco Bezzecchi, met iets meer dan tien punten gevolgd door regerend wereldkampioen Francesco Bagnaia. Door de overwinning van Alex Rins staat de Spanjaard van Honda nu op de derde plaats.

Overzicht tijden: MotoGP van Spanje 2023

Alle races zijn integraal en live te volgen op Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select.

Vrijdag 28 april

  • 10.45 uur: vrije training 1
  • 15.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 29 april

  • 10.10 uur: vrije training 3
  • 10.50 uur: kwalificatie
  • 15.00 uur: sprintrace

Zondag 30 april

  • 10.45 uur: warm-up
  • 15.00 uur: race (samenvatting)

MotoGP op tv
Vanaf het seizoen 2022 heeft Ziggo Sport de rechten voor de MotoGP, de topklasse in de motorsport. De meeste races worden uitgezonden op het hoofdkanaal. Lees hier op welk kanaal je Ziggo Sport kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

De MotoGP van Spanje is op zondag 30 april om 15.00 uur te zien op Ziggo Sport. Vanaf vrijdag 28 april zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Ziggo Sport (Select). De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's