Recensie: Mocro Maffia: Tatta is spannende reclamespot voor aankomend seizoen 5

Recensie: Mocro Maffia: Tatta is spannende reclamespot voor aankomend seizoen 5
Keihard of snoeihard?

Film :

Vanaf 28 april staat de film Mocro Maffia: Tatta op Videoland. Voorafgaand aan seizoen vier van de zeer populaire serie Mocro Maffia verscheen de film Meltem, over het toen nieuwe karakter Sinem Kavus. Nu zien we in deze film voorafgaand aan het nieuwe seizoen een zeer bekend personage: Tatta. In welke nesten gaat hij zich nu werken? Lees hier de recensie van Mocro Maffia: Tatta.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Broer brengt hem in problemen
Na de ontvoering van Samira, de zus van Paus, in seizoen vier van Mocro Maffia, is ook Tatta spoorloos. Hij bereidt een wraakactie voor tegen zijn voormalige bondgenoot Paus. Om dit plan te laten slagen, heeft hij de hulp nodig van zijn oudere broer Otto. Die zit echter vast in de Hongaarse gevangenis. Tatta weet hem vrij te krijgen, maar dan worden de twee steeds verder weg van Tatta's beoogde doel gebracht.

Robert de Hoog als Tatta in 'Mocro Maffia: Tatta'. Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,4

Eigenlijk heeft deze film vooral profijt van de zaken die de serie Mocro Maffia eerder heeft gedaan. Valt deze film dan heel erg in herhaling? Op de afsluitende spectaculaire rip na, die ons zo nu en dan best wel bekend voorkomt, voelt deze film best wel redelijk nieuw. En dat terwijl we Robert den Hoog's Tatta best wel heel goed kennen. Is dat erg? Nee. Met Meltem en de miniserie Komtgoed hebben de makers en de breinen achter de Mocro Maffia franchise wel laten zien nieuwe dingen te kunnen vertellen en deze film doet dat ook. Na het zien van deze film zijn we vooral heel erg benieuwd naar wat seizoen vijf van Mocro Maffia ons gaat brengen, vooral omdat het einde van deze film toch wel redelijk uit het niets lijkt te komen. Een bijzonder vermakelijk opstapje naar het vijfde seizoen. 3,5 ster.

Cast
Naast Robert den Hoog (Sleepers) en Mads Wittemans (Penoza) spelen ook Zineb Fallouk (Arcadia), Khalid ‘ICE’ Alterch en Marieke Westenenk (Ik wist het) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Victor D. Ponten (Rabat) en Joeri Holsheimer.

Vanaf 28 april 2023 is Mocro Maffia: Tatta te kijken op Videoland. Genre: actie, misdaad. Tijdsduur: 65 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's