Vrijdag in Khalid & Sophie: Mia & Dion en Duncan Laurence te gast

Vrijdag in Khalid & Sophie: Mia & Dion en Duncan Laurence te gast
Deelnemers aan Songfestival treden op en reageren op kritiek

Kijktip :

Vrijdag zijn er twee bijzondere gasten in Khalid & Sophie, namelijk de deelnemers van dit jaar aan het Eurovisie Songfestival: Dion en Mia. Samen met Duncan Laurence zullen de twee reageren op de kritiek die ze krijgen. Daarnaast treden de twee op.

Lees verder onder deze video's

Gasten in Khalid & Sophie - vrijdag 28 april

  • Mia Nicolai en Dion Cooper zingen vanavond voor het eerst live op tv hun Songfestival-nummer Burning Daylight. Samen met Duncan Laurence blikken ze terug op een heftige maand en vooruit op hun vertrek naar Liverpool komend weekend.
  • Vandaag heeft Sophie Dolf Jansen en Nynke de Jong aan haar zijde als duo van dienst. We nemen met hen het nieuws van de dag door.
  • Met onze favoriete enthousiasteling Mitchel Viljeer praten we na over de drukbezochte Koningsdag in Rotterdam. Na het bezoek van de koning was het zijn taak om als teamleider stadsreiniging 010 weer netjes te krijgen.
  • De 'hel op aarde' wordt het genoemd: Bachmoet, de stad in Oekra├»ne waar al maanden de hevigste strijd woedt. De inwoners hebben de stad verlaten, journalisten mogen er niet meer komen. Maar verslaggever Jan Hunin ging er wel naartoe. Hij vertelt over zijn reis.
  • Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen Khalid & Sophie. We geven het stokje door aan Nadia Moussaid, die komende maandag aftrapt met haar nieuwe programma Nadia. Khalid neemt alvast een kijkje in haar studio.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's