Real Madrid - Manchester City live op tv en online (halve finale Champions League)

Real Madrid - Manchester City live op tv en online (halve finale Champions League)
Grote favorieten voor de cup met de grote oren?

Sport :

In de halve finale van de Champions League staat een wedstrijd tussen de twee grootmeesters van het hedendaagse voetbal op het programma: De Koninklijke tegen het sjeikdom uit Manchester: de Citizens. De heenwedstrijd is dinsdag 9 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Manchester City

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Geen kampioen
De mannen uit Madrid willen natuurlijk weer een gooi doen naar de nieuwe cup met de grote oren, die ze ook vorig jaar wisten te winnen. In Spanje de titel prolongeren zit er niet meer in: met een verschil van 14 punten op koploper FC Barcelona is het onoverbrugbaar. Er is in ieder geval één prijs binnen: de Copa del Rey. Kunnen ze daar een tweede aan toevoegen?

Koploper
Dan moeten ze in de halve finale wel weten te winnen van de huidige koploper van de grootste competitie van de wereld, namelijk de Premier League. Manchester City staat namelijk sinds het puntverlies van Arsenal weer bovenaan. De ploeg van Guardiola wil natuurlijk weer de finale halen - net als in 2021 - en eindelijk de beker een keer winnen.

De heenwedstrijd Real Madrid - Manchester City is op dinsdag 9 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's