Serierecensie: Silo is fascinerende scifi-serie en grootste mysterie van het jaar

Serierecensie: Silo is fascinerende scifi-serie en grootste mysterie van het jaar
Met Rebecca Ferguson, David Oyelowo, Common, Tim Robbins en Will Patton

Film :

Vanaf 5 mei staan de eerste twee afleveringen van Silo op Apple TV+. Liefhebbers van sciencefiction en avontuur mogen deze indrukwekkende serie niet missen waar een groot mysterie alleen maar meer vragen oproept. Maar vooral ook dood en verderf zaait. Lees hier de serierecensie van Silo.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Juliette Nichols
In een giftige en destructieve toekomst bestaat er een gemeenschap die in een gigantische silo leeft die honderden verdiepingen diep onder de grond gevestigd is. In deze silo leven mannen en vrouwen in een samenleving vol strenge regels die volgens hen bedoeld zijn om hen te beschermen. Nadat de sheriff een kardinale regel overtreedt en bewoners op mysterieuze wijze sterven, begint ingenieur Juliette schokkende geheimen en de duistere waarheid over de silo te ontdekken.

Actrice Rashida Jones (Allison Becker) en David Oyelowo (10 afleveringen) in de serie 'Silo'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 8,4

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringen van Silo.

Deze dystopische sciencefictionserie is gebaseerd op de beroemde boeken van Hugh Howley en wordt met indrukwekkende special effects tot leven gebracht. Vooral het verhaal, de beklemmende decors en sfeer zijn een lust voor het oog. De eerste twee afleveringen gaan gelijk onder je huid zitten, mede doordat je wil weten hoe dit af gaat lopen. In de hoofdrol zie je actrice Rebecca Ferguson, bekend van de de films Dune en Mission: Impossible. Ook zijn er mooie rollen voor onder andere David Oyelowo en Tim Robbins. Apple TV+ heeft wederom goud in handen. Vier sterren.

Cast
Naast Rebecca Ferguson (Dune) en David Oyelowo (Interstellar) zijn ook Common (John Wick: Chapter 2), Harriet Walter (The Last Duel), Tim Robbins (The Shawshank Redemption) en Will Patton (Halloween) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Graham Yost (Band of Brothers).

Vanaf 5 mei 2023 zijn de eerste twee afleveringen van Silo te zien op Apple TV+. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer een 50 minuten en elke vrijdag komen er meer delen beschikbaar. Genre: science fiction, fantasie, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's