West Ham United - AZ live op tv en online (halve finale Conference League)

West Ham United - AZ live op tv en online (halve finale Conference League)
Enige Nederlandse club in halve finale

Sport :

AZ is de enige Nederlandse club in de halve finaleronde van de Europese competities. In de halve finale nemen de Alkmaarders het op tegen West Ham United. De heenwedstrijd in het Olympisch Stadion in Londen is donderdag 11 mei om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten West Ham United - AZ

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Alkmaar
Net als het team dat vorige week de Youth League won, doet ook het grote AZ het uitstekend. In de knockout fase werden Lazio Roma (achtste finale) en Anderlecht (kwartfinale) verslagen, waardoor ze nu in de halve finale van de Conference League staan. In de Eredivisie is alleen de derde positie en een ticket voorronde Europa League nog iets om voor te spelen.

West Ham
Ze nemen het in deze halve finale op tegen West Ham United, de huidige nummer vijftien (!) van de Premier League, en toch één van de grote favorieten om de tweede Conference League mee naar huis te nemen. Ze versloegen in de kwartfinale Belgische koploper AA Gent en in de achtste finale het Cypriotische AEK Larnaca.

De heenwedstrijd West Ham United - AZ is op donderdag 11 mei om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's