Nieuwe realityshow Het Onbekende met Renze Klamer vanaf vrijdag te zien op RTL 4

Nieuwe realityshow Het Onbekende met Renze Klamer vanaf vrijdag te zien op RTL 4
Wie kiest voor uitdaging, spanning en avontuur?

Kijktip :

Vanaf vrijdag 12 mei is de nieuwe spectaculaire spelshow Het Onbekende te zien op RTL 4. De nieuwe show, van de makers van De Verraders, wordt gepresenteerd door Renze Klamer. En de grote vraag is: wie durft te kiezen voor uitdaging, spanning en avontuur?

Het Onbekende gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Eerste aflevering
Na een overval door de bodyguards van De Onbekende, zijn de deelnemers beland in Slovenië waar ze voor het eerst kennis maken met elkaar. Voor twee deelnemers zal het avontuur echter al gauw eindigen. Het is de grote vraag wie uit zijn of haar comfortzone durft te stappen en twee teams leggen elke aflevering een vergelijkbare route af. Ze strijden tegen elkaar om de afleveringswinst, en reizen hierbij dwars door de bossen en bergen.

Bekijk hier de deelnemers van Het Onbekende

Twee teams strijden in Het Onbekende
Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding en Renze Klamer stelt steeds de vraag: durf je te kiezen voor het onbekende? Loslaten wat vertrouwd is, en kiezen voor dat wat onbekend is op de route levert de deelnemers meestal een voordeel op in het spel. Maar ze kunnen ook een tegenvaller voor hun kiezen krijgen. Elke aflevering eindigt in beide teams met een pittige eliminatie, waarbij een deelnemer wederom op de bekende, óf de onbekende manier wordt geëlimineerd.

Het nieuwe programma Het Onbekende is vanaf vrijdag 12 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Onbekende terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's