Internazionale - AC Milan live op tv en online (return halve finale Champions League)

Gaat Inter de klus afmaken?

Sport :

Na de eerste wedstrijd lijkt het wel te zijn beslist, maar in het Stadio Giuseppe Meazza - de naam die Inter het stadion meegeeft - moet de Motoretta het nog wel even afmaken. De return is dinsdag 16 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Internazionale - AC Milan

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Het eerste Italiaanse onderonsje in de halve finale eindigde in een 2-0 overwinning voor de Milanezen in het blauw. De twee goals vielen al redelijk vroeg in de wedstrijd: Dzeko tekende voor de 1-0 in de achtste minuut, Henrikh Mkhitaryan maakte de 2-0 in de elfde minuut. Overigens vielen er in de eerste helft nog twee goals, maar die werden beiden afgekeurd.

Italiaans
Het is voor het eerst sinds 2004 dat twee Italiaanse ploegen in een (halve) eindstrijd tegenover elkaar staan: toen was het AC Milan die won van Juventus in de finale. Nu gaat de Italiaanse ploeg die wint in ieder geval geen Italiaanse tegenstander treffen: de andere halve finale - die morgen aan zijn return toe is - gaat namelijk tussen Manchester City en Real Madrid.

De return Internazionale - AC Milan is op dinsdag 16 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.