Streamingrecensie: kersverse bioscoopfilm Air staat nu al op Prime Video

Streamingrecensie: kersverse bioscoopfilm Air staat nu al op Prime Video
Met Matt Damon, Viola Davis en Ben Affleck

Film :

Vanaf 12 mei is de film Air te zien op Prime Video. Op het moment van schrijven draait deze dikke aanrader Air nog steeds in 56 Nederlandse bioscopen. En met een sterrencast waar je u tegen zegt: zo doen onder andere Ben Affleck, Matt Damon en Viola Davis mee in deze kleurrijke biopic van hoge kwaliteit. Lees hier de streamingrecensie van Air.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bijzondere samenwerking
De film vertelt het waargebeurde verhaal van schoenenverkoper Sonny Vaccaro. Om een iconische sneaker voor Nike te creëren gaat hij een samenwerking aan met een basketbalspeler, Michael Jordan genaamd. De belangrijke deal zal resulteren in een groot succes en is de aanzet tot vele andere overeenkomsten van topsporters.

Acteur Matt Damon (Sonny Vaccaro) in de film 'Air'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 7,8

Air is een lust voor het oog en zal voor de liefhebber van de jaren '80 een vat van herkenbaarheid zijn. Je zou het zelfs als een liefdesbrief aan die jaren kunnen zien. Misschien is het zo nu en dan allemaal een beetje over de top, maar dat kunnen we de film best vergeven. Lees hier onze lange filmrecensie van de film Air.

Cast
Naast Matt Damon (The Martian) en Jason Bateman (Severance) spelen ook Viola Davis (The Woman King), Chris Tucker (Rush Hour) en Matthew Maher (While We're Young) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ben Affleck (Argo).

Vanaf 12 mei is de film Air te zien op Prime Video. Genre: sport, drama. Tijdsduur: 112 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's