Manchester City - Real Madrid live op tv en online (return halve finale Champions League)

Manchester City - Real Madrid live op tv en online (return halve finale Champions League)
De twee grote namen voor één finaleplaats

Sport :

Het had niet misstaan als finale van het miljoenenbal: de halve finale tussen Manchester City - de aankomende kampioen van Engeland - en Real Madrid. Het is 'helaas' de halve finale gewonnen. De return is woensdag 17 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Real Madrid

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
De heenwedstrijd in het Santiago Bernabeu bracht exact wat de fans wilde hebben: een aantal spectaculaire goals, prachtig veldspel en een mooie remise, waarbij alle spanning nog steeds op de return ligt: door goals van Vinicius jr. en Kevin de Bruyne werd het vorige week dinsdag 1-1.

Geen kampioen
In Spanje zijn er sinds de heenwedstrijd wel wat ontwikkelingen geweest: Barcelona is daar afgelopen weekend kampioen geworden. Overigens is Real daar door puntverlies van stadsgenoot Atletico wel tweede geworden, met twee punten voorsprong met nog vier speelrondes te gaan.

De return Manchester City - Real Madrid is op woensdag 17 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's