Recensie: Anna Nicole Smith: You Don't Know Me is tragische docu over seksbom van de jaren '90

Recensie: Anna Nicole Smith: You Don't Know Me is tragische docu over seksbom van de jaren '90
Van liefhebbende moeder naar golddigger en van stoeipoes naar leugenaar..

Film :

Vanaf 16 mei is de biografische documentaire Anna Nicole Smith: You Don't Know Me te zien op Netflix. Anna Nicole Smith staat bekend om haar iconische Playboyfoto’s, maar ook om het vrij bizarre huwelijk met de 63 jaar oudere miljardair J. Howard Marshall. Je ziet in detail hoe dat allemaal gelopen is. Lees hier de filmrecensie van Anna Nicole Smith: You Don't Know Me.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vicky Lynn Hogan
Een onthullende documentaire met nooit eerder vertoonde beelden van het iconische Playboy- en Guess jeansmodel Anna Nicole Smith (echte naam Vicky Lynn Hogan), dat in de jaren 90 een spoor naliet voor haar tragische dood op 39-jarige leeftijd.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 6,5

Wie het leven van model en actrice Anna Nicole Smith een beetje gevolgt heeft, weet dat er hoge pieken en diepe dalen gaan komen in deze docu over het leven van deze bijzondere vrouw. Deze meeslepende biografische documentaire die naast de glitter en glamour ook een inktzwarte zijde uit haar roerige leven laat zien. Vooral in het laatste uur val je van de ene in de andere verbazing. Drugsgebruik, liefde, verlies en geld zijn de belangrijke thema's die met rijke archiefbeelden weer tot leven komt. Naast liefde voor haar zoon komen ook de haat naar haar vader en moeder voorbij. Maar juist dat krijgt in de finale nog wel een staartje. Vier sterren.

Cast
Naast archiefbeelden van Anna Nicole Smith zijn onder andere ook J. Howard Marshall, Daniel Smith, Howard K. Stern, Larry Birkhead en Frédéric Prinz von Anhalt te zien in deze documentaire. Deze productie is geregisseerd door Ursula Macfarlane (bekend van de docu: Untouchable).

Vanaf 16 mei 2023 is de documentaire Anna Nicole Smith: You Don't Know Me te zien op Netflix. Genre: documentaire, biografie. Tijdsduur: 116 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's