Streamingtips voor dit weekend: welke films en series kun je kijken?

Streamingtips voor dit weekend: welke films en series kun je kijken?
Met onder meer XO Kitty en Take a Chance

Kijktip :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me (Netflix. 16 mei, documentaire, film) Een onthullende documentaire met nooit eerder vertoonde beelden van het iconische Playboy- en Guess jeansmodel, dat in de jaren 90 een spoor naliet voor haar tragische dood op 39-jarige leeftijd. Kijk ook de trailer.

Ex On The Beach: Double Dutch, S9 (Videoland, dinsdag 16/5, reality, wekelijks) De deuren van de villa worden opnieuw geopend voor Nederlandse en Belgische singles. Tijd om te ontspannen? Natuurlijk niet! De Tablet of Terror is ontwaakt uit zijn winterslaap en heeft extra veel zin om de vakantie van de singles te verzieken...De villa zal langzaam maar zeker volstromen met al hun exen. Kijk ook de trailer.

McGregor Forever (Netflix. woensdag 17/5, docuserie, bingen) Terwijl UFC-kampioen Conor McGregor aan het belangrijkste punt van zijn carrière begint, brengt McGregor Forever zijn epische reis terug naar de top van de UFC-ladder in kaart. Deze documentairereeks is een toegankelijke kijk op deze controversiële superster, samen met de diepere geschiedenis van wat hem tot dit punt heeft gebracht. Lees ook de recensie.

Fanfik (Netflix. woensdag 17/5, film) Poolse film over twee middelbare scholieren die een intense band vormen en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken. Kijk ook de trailer.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (Disney+. woensdag 17/5, film) Het wachten is over! Eindelijk keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man and The Wasp voort te zetten. Groot wordt klein en klein wordt groot in een visueel spektakel waar Madurodam nog een puntje aan kan zuigen. Lees ook de recensie.

My Family (Disney+. woensdag 17/5, serie, finale) Haruto Narusawa, de directeur van een videospelbedrijf, geniet van het leven in de welvarende badplaats Kamakura met zijn vrouw en jonge dochter. Dit gelukkige gezin overkomt een tragedie wanneer Haruto's dochter wordt ontvoerd. Kijk ook de trailer.

Angel City (HBO Max. woensdag 17/5, docu, serie) Een driedelige documentaireserie over het inspirerende verhaal van de Angel City Football Club, een Amerikaans vrouwelijk voetbalteam opgezet door o.a. Natalie Portman, en hun eerste seizoen in de National Women's Soccer League. Kijk ook de trailer.

XO, Kitty (Netflix. donderdag 18/5, serie, bingen) Spin-off in To All the Boys franchise. Tiener koppelaarster Kitty Song Covey denkt dat ze alles weet wat er te weten valt over liefde. Maar wanneer ze naar de andere kant van de wereld verhuist om zich te herenigen met haar langeafstandsvriendje, zal ze al snel beseffen dat relaties een stuk gecompliceerder zijn als je eigen hart op het spel staat. Lees ook de recensie.

Selling Sunset, S6 (Netflix. vrijdag 19/5, realityserie, bingen) Chrishell Stause en de Oppenheim broers zijn terug in seizoen zes van Selling Sunset. Ook dit seizoen zit weer vol drama, ook al is hoofd dramaqueen, Christine Quinn, er dit seizoen niet bij. Luxe woningen worden weer volop verkocht door deze 'perfect' uitziende cast. Kijk ook de trailer.

White Men Can't Jump (Disney+. vrijdag 19/5, film) Jeremy, voormalig sterspeler wiens carrière vastliep vanwege blessures, gaat met tegenzin samenwerken met Kamal, een ooit veelbelovende speler die zijn eigen toekomst in de sport deed ontsporen. Kijk hier de trailer.

Spy/Master (HBO Max. vrijdag 19/5, serie, wekelijks) De serie speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De spionageserie beslaat een week in het leven van het fictieve personage Victor Godeanu, de rechterhand en naaste adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. Godeanu is echter ook een geheim agent voor de KGB en moet Roemenië en Ceaușescu ontvluchten voordat hij wordt ontdekt. Kijk ook de trailer.

Take a Chance (Prime Video. vrijdag 19/5,docuserie, bingen) Take a Chance biedt een unieke en ongecensureerde blik in het brein van Gert van der Graaf, één van 's werelds beruchtste stalkers. De film volgt van der Graaf terwijl hij openhartig vertelt over zijn jeugdliefde voor ABBA-superster Agnetha Fältskog en hoe deze liefde uitgroeide tot een obsessie die zijn leven zou beheersen. Lees ook de recensie.

Villeneuve Pironi: Racing’s Untold Tragedy (SkyShowtime, vrijdag 19/5, docufilm) Gilles Villeneuve en Didier Pironi waren vrienden en teamgenoten. Ze reden allebei voor het legendarische Formule 1-team Ferrari tijdens de hoogtijdagen in de jaren 1980. Hun snelheidsdrang bracht hen samen, maar ze werden voorgoed uit elkaar gerukt door een historisch en controversieel moment in de tijd. Kijk ook de trailer.

Yellowjackets, S2 (SkyShowtime, zaterdag 20/5, serie, wekelijks) De serie volgt een voetbalteam van supergetalenteerde meiden die het (on)geluk hebben een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis te overleven. De serie beschrijft een gecompliceerd maar succesvol team dat afglijdt in woeste waanzin en volgt tegelijkertijd de levens die ze bijna 25 jaar later leiden. Het verleden lijkt niet echt afgesloten en wat er in de wildernis begon is nog lang niet voorbij. Kijk ook de trailer.

Het eerste seizoen van Yellowjackets is ook te streamen vanaf 20 mei.

The Real Housewives of Beverly Hills, S12 (Videoland. zondag 21/5, reality, bingen) De befaamde huisvrouwen keren terug voor een nieuw seizoen gevuld met hun altijd turbulente vriendschappen, hun drukke gezinsleven en groeiende zakelijke ondernemingen. ‘The Real Housewives Of Beverly Hills’ biedt een kijkje in de wereld van luxe rijkdom en verwende privileges.

Love to love you, Donna Summer (HBO Max. zondag 21/5, docufilm) Donna geeft een beeld van de vrouw, de artiest, de echtgenote en de moeder wiens iconische stem de muziek voor altijd veranderde. Een archief van exclusieve, niet eerder vertoonde film, home video, foto's, kunstwerken, persoonlijke audio en andere opnames vormen de levendige verkenning van het leven en de carrière van één van de meest buitengewone artiesten die ooit een zaal op zijn grondvesten deed schudden. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV