OVERZICHT: deze films en series zijn nieuw in juni 2023

OVERZICHT: deze films en series zijn nieuw in juni 2023
Met onder meer Black Mirror en Extraction 2

Film :

De eerste echte maand van de zomer is uiteraard juli, wat betekent dat de echte zomerfilms en -series er dan toch echt aan gaan komen! Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max, NPO Plus, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Kijktips van Gids.tv

A Beautiful Life (1 juni)

Netflix (film)

Christopher en Inga Ibsdotter Lilleaas in 'A Beautiful Life'. Bron: Netflix
Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne. Suzanne koppelt Elliott al snel aan haar vervreemde dochter en muziekproducente Lilly. Op zijn weg om een ster te worden, bedreigen strubbelingen uit het verleden niet alleen zijn grote doorbraak, maar ook de ontluikende liefde met Lilly. Lees hier waar je vanaf 1 juni A Beautiful Life kunt kijken.

Headhunters (1 juni)

De serie speelt zich af in 2002 en volgt Roger Brown, een 'corporate headhunter' die zich op slinkse wijze naar succes heeft gemanipuleerd. De gevolgen van zijn leugens vormen echter al snel een bedreiging voor zowel hemzelf als de mensen in zijn omgeving. Bekijk hier waar je vanaf 1 juni Headhunters kunt streamen.

Vanaf 3 juni is de serie ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (1 juni)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing
Held Miles Morales is terug voor het volgende deel van de Oscarbekroonde Spider-Verse saga. Nu hij herenigd is met Gwen Stacy wordt Brooklyn bedreigd door een nieuw gevaar. Spider-Man wordt naar een andere dimensie geslingerd waar hij een team van Spider-mensen ontmoet die stuk voor stuk een belangrijke taak hebben. Lees hier waar je Spider-Man: Across the Spider-Verse kunt kijken.

The Boogeyman (1 juni)

Bioscoop

Bron: Walt Disney Studios Motion Pictures
Horrorfans opgelet! Er komt een gloednieuwe Stephen King-verfilming aan. Het verhaal gaat over de middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zusje Sawyer, die de recente dood van hun moeder verwerken en weinig steun krijgen van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen pijn te maken heeft. Tegelijkertijd lijkt er iets in hun huis rond te lopen… Lees hier waar je de film The Boogeyman kunt kijken.

Manifest, S4 (2 juni)

Netflix (serie, deel 2)

In de nasleep van Angelina die een verwoestende vulkanische spleet ontketent, worden de passagiers streng gecontroleerd in een wereld die wordt gevoed door 828er-haat. Ze zijn niet langer vrij om hun eigen callings op te lossen zonder constant toezicht door de gewetenloze 828 Registry. Bekijk hier waar je Manifest kunt streamen.

Mocro Maffia, S5 (2 juni)

Videoland (serie, wekelijks)

Meltem in 'Mocro Maffia' seizoen 5
Na de release van Mocro Maffia: Tatta (lees onze recensie) weten we eindelijk waar Tatta al die tijd gebleven is. Nu we weten wat hem en Tonnano te wachten staat, is het tijd voor nieuwe avonturen van Romano, Potlood en De Paus. Bekijk hier waar je Mocro Maffia kunt streamen.

Medellín (2 juni)

Prime Video (film)

Ramzy Bédia, Anouar Toubali en Brahim Bouhlel in 'Medellin'. Bron: Prime Video
Pablito is een jonge YouTuber, gefascineerd door Pablo Escobar. Hij besluit zijn droom waar te maken door naar Medellin te gaan om in de voetsporen van de drugsbaron te treden. Een paar dagen later blijkt uit een video op zijn sociale netwerken dat Pablito in handen is van gevaarlijke narco's, die een enorm losgeld eisen om hem te bevrijden. Lees hier waar je vanaf 2 juni Medellín kunt kijken.

Shiny Happy People: Duggar Family Secrets (Prime Video. 2 juni, docufilm) Deze documentaire legt de waarheid achter de reality megafamilie The Duggars en de radicaal controversiële organisatie erachter bloot. Een aantal overlevenden van het Institute in Basic Life Principles komen dapper naar voren en onthullen de misbruikpraktijken die hen in een levende nachtmerrie hielden. Kijk ook de trailer.

Grease: Rise of the Pink Ladies (2 juni)

SkyShowtime (serie, finale)

Bron: SkyShowtime
Voordat rock-’n-roll de muziekscene domineerde en de T-Birds de coolste groep van de school waren, waren er vier outcasts die de status quo zat zijn en op hun eigen manier lol durven te trappen. Er ontstaat morele paniek waardoor Rydell High nooit meer hetzelfde zal zijn. Bekijk hier waar je vanaf 7 april Grease: Rise of the Pink Ladies kunt streamen.

New Amsterdam, S5 (5 juni)

Videoland (serie, bingen)

Het is zo ver: het vijfde - en daarmee allerlaatste - seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam. De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Bekijk hier waar je New Amsterdam kunt streamen.

The Idol (5 juni)

HBO Max (serie, wekelijks)

The Weeknd en Lily-Rose Depp in 'The Idol'. Bron: HBO Max
Nadat een zenuwinzinking haar laatste tour de das omdeed, is Jocelyn vastbesloten om haar status als de grootste en meest sexy popster van Amerika terug te eisen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een nachtclubmanager met een smerig verleden. Bekijk hier waar je vanaf 5 juni The Idol kunt streamen.

Arnold (7 juni)

Netflix (docuserie, bingen)

Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van bodybuildingkampioen tot Hollywoodster en politicus. Bekijk hier waar je vanaf 7 juni Arnold kunt streamen.

Avatar: The Way of Water (7 juni)

Disney+ (film)

Bron: Disney Plus
Jake Sully leeft met zijn nieuw gevonden familie op de planeet Pandora. Wanneer een bekende dreiging terugkeert om af te maken wat al eerder was begonnen, moet Jake samenwerken met Neytiri en het leger van het Na'vi ras om hun planeet te beschermen. Lees hier waar je vanaf 7 juni Avatar: The Way of Water kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Avatar: The Way of Water.

De droom van de jeugd (7 juni)

NPO Plus (serie, bingen)

De serie gaat over een normaal gezin, waarin een groot geheim als vergif door meerdere generaties heen sijpelt. We volgen de familie van de jaren zestig tot in het heden, waarbij tevens verschillende historische gebeurtenissen en maatschappelijke bewegingen voorbijkomen. Bekijk hier waar je vanaf 7 juni De droom van de jeugd kunt streamen.

Vanaf 7 juni is de serie ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

Tour de France: Unchained (8 juni)

Netflix (docuserie, wekelijks)

Deze pakkende en dramatische docuserie volgt zeven teams van wielrenners tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld. Bekijk hier waar je vanaf 8 juni Tour de France: Unchained kunt streamen.

Never Have I Ever, S4 (8 juni)

Netflix (serie, bingen)

Maitreyi Ramakrishnan in 'Never Have I Ever' seizoen 4. Bron: Netflix
Devi bereid zich samen met haar beste vriendinnen Fabiola en Eleanor voor om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstjes af te vinken: sollicitatiegesprekken, limousineritten en het eindelijk dragen van een pet en toga. Bekijk hier waar je Never Have I Ever kunt streamen.

Flamin' Hot (8 juni)

Disney+ (film)

Bron: Disney Plus
Het inspirerende verhaal van Richard Montañez, een onderhoudsman bij chips-fabrikant Frito-Lay. Dankzij zijn Mexicaans-Amerikaanse achtergrond kon hij een revolutie ontketenen met de Flamin' Hot Cheetos, de hete zoutjes die de snackindustrie veranderden en een fenomeen werden in de internationale popcultuur. Lees hier waar je vanaf 8 juni Flamin' Hot kunt kijken.

Kandahar (8 juni)

Bioscoop

Gerard Butler in een nieuwe actiethriller. Het verhaal gaat over Tom Harris. Hij is een undercover CIA-agent in Afghanistan. Door een lek in de inlichtingendienst wordt zijn verborgen identiteit en geheime missie onthuld. Na de ontmaskering moeten Tom en zijn vertaler, vast in het hart van vijandig gebied, een weg uit de woestijn vechten en een verzamelpunt in Kandahar bereiken. Lees hier waar je de film Kandahar kunt kijken.

Transformers: Rise of the Beasts (8 juni)

Bioscoop

De Transformers zijn terug! In de jaren 90 voegen de Maximals, Predacons en Terrorcons zich in de hevige strijd op aarde tussen de Autobots en de Decepticons. Noah is een rustige jongen uit Brooklyn die samen met de ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt. Intussen nemen Optimus Prime en de Autobots het op tegen Scourge, een nieuwe aartsvijand die slechte plannen heeft. Lees hier waar je de film Transformers: Rise of the Beasts kunt kijken.

Oei, ik groei! (9 juni)

Netflix (film)

Yolanthe Cabau in 'Oei, ik groei!' Bron: Netflix
Advocate Anne gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en maakt grote stappen op weg. Maar al snel komt ze erachter dat zo’n carrière en een baby grote uitdagingen met zich meebrengen. Lees hier waar je vanaf 9 juni Oei, ik groei! kunt kijken.

This World Can't Tear Me Down [Questo Mondo Non Mi Rendera Cattivo] (Netflix. 9 juni, serie, bingen) De serie vertelt een verhaal over de zoektocht naar je plek in de maatschappij en hoe je dicht bij jezelf blijft in het midden van grote levensproblemen. Kijk ook de trailer.

Human Resources, S2 (Netflix. 9 juni, serie, bingen) De spin-off van Big Mouth draait om Hormone Monsters, Depression Kitties, Shame Wizards, die samen de mensheid door elk aspect van hun leven loodsen. Kijk ook de trailer.

Bloodhounds (Netflix. 9 juni, serie, bingen) Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële middelen. Kijk ook de trailer.

Beau en Michiel in Amerika (Videoland. 9 juni, docuserie) Michiel Vos en Beau van Erven Dorens go way back. De twee vrienden kennen elkaar al sinds hun studententijd. Waar Michiel Beau vaak bezoekt om aan te schuiven in zijn talkshow, worden de rollen nu omgedraaid. Beau gaat op bezoek bij Michiel in zijn woonplaats New York City en samen gaan ze op reis door Amerika.

First Five (HBO Max. 9 juni, serie, wekelijks) De serie volgt voormalig premier Sanna Marin aan het roer van de Finse regering in ongekende tijden. De documentaire gaat achter de schermen om getuige te zijn van het leven van het wereldberoemde vrouwelijke kabinet en verkent thema’s van macht en vrouwelijkheid. Kijk ook de trailer.

Creed III (9 juni)

Prime Video (film)

Bron: Warner Bros. Pictures
Het verhaal gaat verder met Adonis Creed (Michael B. Jordan) in de hoofdrol. Na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven. Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Lees hier waar je de film Creed III kunt kijken.

Lees hier ook onze filmrecensie van Creed III.

Our Planet II (14 juni)

Netflix (docuserie, bingen)

Bron: Netflix
In het tweede seizoen van Our Planet ligt de focus op iets wat voor de dierenwereld de gewoonste zaak van de wereld is: de migraties van dieren over de gehele wereld. Over het hoe en waarom hiervan gaat deze serie. Our Planet kunt streamen.

The Full Monty (Disney+. 14 juni, serie, bingen) De oorspronkelijke groep broeders navigeert door Sheffield en de afbrokkelende sectoren gezondheidszorg, onderwijs en werkgelegenheid, en verkent de slimmere, gekkere en menselijkere weg voorwaarts waar gezamenlijke inspanning nog steeds kan zegevieren over tegenslag. Kijk ook de trailer.

The Great North, S3 (Disney+. 14 juni, serie, finale) volgt de avonturen van de familie Tobin in Alaska, waar alleenstaande vader Beef zijn best doet om zijn rare kinderen bij zich in de buurt te houden. In het bijzonder zijn enige dochter Judy, met haar artistieke dromen die haar weghalen van de vissersboot van de familie en meevoeren naar de glamoureuze wereld van het plaatselijke winkelcentrum. Kijk ook de trailer.

Black Mirror, S6 (15 juni)

Netflix (serie, bingen)

Anthologie serie van Charlie Brooker met een vijftal afleveringen die elk een ander verhaal vertellen. De cast bestaat opnieuw uit heel veel grote namen, waaronder Aaron Paul, Danny Ramirez, Himesh Patel, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault en Zazie Beetz. Bekijk hier waar je Black Mirror kunt streamen.

Agains All Odds: The Daily Paper Story (15 juni, docufilm) Dit is het onwaarschijnlijke, inspirerende verhaal van Amsterdamse jeugdvrienden Abderrahmane, Jefferson en Hussein, wiens blog uitgroeit tot een van de invloedrijkste streetstyle merken van Europa. Met hun boodschap van African heritage willen ze de wereld veroveren. Dat gaat niet vanzelf… Kijk ook de trailer.

Triangle of Sadness (15 juni, film) Het koppel Carl en Yaya worden op een luxe cruise uitgenodigd. Door een ongeluk zinkt de jacht en strandt het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een eiland. In een heftige strijd om te overleven wordt de hiërarchie helemaal opzij gezet. Lees ook de recensie.

The Flash (15 juni)

Bioscoop

Bron: Warner Bros. Pictures
Wanneer zijn poging om zijn familie te redden onbedoeld de toekomst verandert, komt Barry Allen vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd en er geen superhelden zijn waartoe hij zich kan wenden. Behalve dan misschien een oude bekende... Ondanks de kritiek is Ezra Miller terug in de DC film die het universum beloofd op zijn kop te gaan zetten. Lees hier waar je de film The Flash kunt kijken.

Extraction 2 (16 juni)

Netflix (film)

Chris Hemsworth in 'Extraction 2'. Bron: Netflix
Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie. Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Lees hier waar je vanaf 16 juni Extraction 2 kunt kijken.

Black Clover: Sword of the Wizard King (Netflix. 16 juni, film) Het knulletje Asta leeft in een wereld waar magie voor alles wordt gebruikt. Helaas voor Asta is hij zonder magie geboren. Nochtans streeft hij ernaar om de volgende Tovenaarskoning te worden, een titel voor de sterkste magiër in het koninkrijk. Kijk ook de trailer.

Monday (Netflix. 16 juni, film) Mickey en Chloe zijn Amerikanen, de dertig voorbij, die hun leven momenteel in Athene leiden. Tijdens een weekend in de hete zomer ontmoeten ze elkaar. Wanneer Chloe’s tijd in Griekenland er bijna op zit besluit ze haar goede baan in haar thuisland op te geven en de relatie met Mickey een kans te geven. Kijk ook de trailer.

Culpa Mia (16 juni)

Prime Video (film)

Bron: Prime Video
Noah is een zelfstandige jonge vrouw die haar stad en daarmee haar leven daar moet verlaten. Alles verandert wanneer ze Nick ontmoet. Wat gebeurt er als de twee in het geheim stapelverliefd op elkaar worden? Lees hier waar je vanaf 16 juni Culpa Mia kunt kijken.

The Grand Tour: Eurocrash (Prime Video. 16 juni, special) Jeremy, Richard en James maken een ongekende roadtrip door Midden-Europa, in auto's waarvan niemand ooit had durven dromen. In deze onvergetelijke tocht verkennen ze Gdańsk in Polen, rijden ze door Slowakije, Hongarije en Slovenië. Kijk ook de trailer.

Take Care of Maya (19 juni)

Netflix (docufilm)

Bron: Netflix
Toen de negenjarige Maya Kowalski in 2016 werd opgenomen in het Johns Hopkins All Children's Hospital, had niets haar of haar familie kunnen voorbereiden op wat ze zouden gaan doormaken. Terwijl het medische team haar zeldzame ziekte probeerde te begrijpen, begonnen ze de fundamentele waarheden die de Kowalski's samenbonden in twijfel te trekken. Lees hier waar je vanaf 19 juni Take Care of Maya kunt kijken.

Vinland Saga, S2 (Netflix. 19 juni, serie, bingen) De jonge Viking Thorfinn groeide op luisterend naar de verhalen van oude zeelieden die de oceaan hadden bevaren en de plaats van de legende, Vinland, hadden bereikt. Men zegt dat het warm en vruchtbaar is, een plaats waar niet gevochten hoeft te worden. Kijk ook de trailer.

The Righteous Gemstones, S3 (19 juni)

HBO Max (serie, wekelijks)

De Gemstones, die onder vuur liggen bij journalisten en ook steeds vaker bij het publiek, vragen zich echter geen moment af of ze nu heilig of schijnheilig zijn. Zw staan ook nu weer klaar om de blijde boodschap te verkondigen. Bekijk hier waar je The Righteous Gemstones kunt streamen.

The Real Housewives of Atlanta, S14 (Videoland. 20 juni, realityserie) Een kijkje in het leven van een aantal rijke vrouwen in Atlanta. In hun glamoureuze leven proberen deze gepassioneerde dames de balans te vinden tussen hun veeleisende carrières, het moederschap een een overvolle sociale agenda. Kijk ook de trailer.

De Jacht op de Jaguari: een film van Humberto Tan (21 juni)

Videoland (docufilm)

Bron: Videoland
Humberto Tan ontdekt in ‘De Jacht op de Jaguar’ zowel de schoonheid van de Surinaamse jungle, als haar schaduwzijde: illegale wildlife handel. Een samenhang die hij symboliseert met een zoektocht naar de koning van het bos: de jaguar - wiens voortbestaan in gevaar is door deze handel. Lees hier waar je vanaf 21 juni De Jacht op de Jaguari: een film van Humberto Tan kunt kijken.

Secret Invasion (21 juni)

Disney+ (serie, wekelijks)

Nick Fury ontdekt dat de Aarde het doel is van een invasie van de gedaanteverwisselende Skrulls. Fury slaat de handen ineen met Everett Ross, Maria Hill en zijn oude vriend Talos, die tevens zelf een Skrull is, om de Skrull-invasie te verijdelen en de mensheid te redden. Bekijk hier waar je vanaf 21 juni Secret Invasion kunt streamen.

Mrs. Harris Goes to Paris (21 juni)

SkyShowtime (film)

Lesley Manville in 'Mrs. Harris Goes to Paris'. Bron: Focus Features
Londen, de jaren 50. Een schoonmaakster die weduwe is in het Londen van de jaren vijftig wordt smoorverliefd op een couture-jurk van Dior en besluit dat ze er zelf een moet hebben. Lees hier waar je Mrs. Harris Goes to Paris kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Mrs. Harris Goes to Paris.

Lyle, Lyle, Crocodile (22 juni)

Netflix (film)

Bron: Sony Pictures Releasing
Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh om zich aan te passen aan zijn nieuwe school en vrienden. Dat verandert allemaal wanneer hij Lyle ontdekt, een zingende krokodil die houdt van baden, kaviaar en geweldige muziek. Lees hier waar je de film Lyle, Lyle, Crocodile kunt kijken.

And Just Like That, S2 (22 juni)

HBO Max (serie, wekelijks)

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis in 'And Just Like That'. Bron: HBO Max
Dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgt Carrie, Miranda en Charlotte terwijl ze van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap als dertigers, naar de nog ingewikkelder realiteit van het leven en vriendschap als vijftigers bewegen. Bekijk hier waar je And Just Like That kunt streamen.

No Hard Feelings (22 juni)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing
In deze romantische komedie gaan we (als het goed is) lachen met actrice Jennifer Lawrence. Een vrouwelijke nietsnut uit Long Island reageert op een advertentie van een rijk koppel Allison en Laird. Zij moet hun introverte en sociaal onhandige zoon daten en hem helpen uit zijn schulp te kruipen. Lees hier waar je de film No Hard Feelings kunt kijken.

Asteroid City (22 juni)

Bioscoop

Meesterregisseur Wes Anderson met een komedie en een cast waar je u tegen zegt. Het verhaal speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt hevig en spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen. Lees hier waar je de film Asteroid City kunt kijken.

Hypnotic (22 juni)

Bioscoop

Bron: Ketchup Entertainment
Deze Amerikaanse sciencefiction en actiethriller met Ben Affleck in de hoofdrol gaat over rechercheur Danny Rourke. Hij onderzoekt een mysterie rond zijn vermiste dochter en een geheim overheidsprogramma. Lees hier waar je de film Hypnotic kunt kijken.

The Perfect Find (Netflix. 23 juni, film) Na een spraakmakend ontslag stuit de comeback van Jenna (Gabrielle Union) op haar modecarrière op een probleem wanneer ze valt voor een charmante, veel jongere collega (Keith Powers) – die toevallig de zoon van haar baas is. Kijk ook de trailer.

A través del mar [Through My Window across the Sea] (Netflix. 23 juni, film) Ares gaat medicijnen studeren in Stockholm en Raquel volgt haar droom om schrijfster te worden. Ondertussen onderhouden ze een langeafstandsrelatie die voor geen van beiden makkelijk is. Eindelijk breekt de zomer aan, zodat ze elkaar weer kunnen zien. Zal de afstand een probleem zijn voor hun relatie? Kijk ook de trailer.

All Inclusive (23 juni)

Prime Video (film)

Bron: WW Entertainment
In de schurende komedie All Inclusive wordt het wankelende huwelijk van Jacco en Sylvie zwaar op de proef gesteld tijdens hun vakantie met de kids in een all inclusive resort. Een Nederlandse komedie in de zon met hoofdrollen voor onder andere Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Frank Lammers, Aiko Beemsterboer en Thijs Boermans. Lees hier waar je de film All Inclusive kunt kijken.

Run Rabbit Run (28 juni)

Netflix (film)

Sarah Snook en Greta Scacchi in 'Run Rabbit Run'. Bron: Netflix
De vaste overtuigingen in ‘het leven’ en ‘de dood’ worden, na het vreemde gedrag van haar jonge dochter, danig op de proef gesteld bij een vruchtbaarheidsarts. Ze wordt geconfronteerd met geest uit haar verleden. Lees hier waar je vanaf 28 juni Run Rabbit Run kunt kijken.

Maggie Moore(s) (28 juni)

Bioscoop

Bron: Screen Media
De politiechef in een rustig stadje in Arizona wordt plotseling hevig geconfronteerd met de opeenvolgende moorden op twee vrouwen met dezelfde naam. Zwarte komedie met onder andere acteur Jon Hamm en Tina Fey in de hoofdrollen. Lees hier waar je de film Maggie Moore(s) kunt kijken.

Indiana Jones and the Dial of Destiny (28 juni)

Bioscoop

Indiana
Eindelijk is het zover. De 80-jarige acteur Harrison Ford pakt nog één keer zijn wereldberoemde zweep en hoed in een actievol avontuur met topregisseur James Mangold aan het roer. Naast Ford zien we onder ander ook Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas en natuurlijk John Rhys-Davies in de hoofdrollen. Lees hier waar je de film Indiana Jones and the Dial of Destiny kunt kijken.

The Witcher, S3 (29 juni)

Netflix (serie, deel 1)

Henry Cavill in 'The Witcher'. Bron: Netflix
Terwijl monarchen, magiërs en beesten van het continent strijden om haar gevangen te nemen, duikt Geralt samen met Ciri van Cintra onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die het dreigen te vernietigen. Bekijk hier waar je The Witcher kunt streamen.

Tom Clancy's Jack Ryan, S4 (30 juni)

Prime Video (serie, wekelijks)

John Krasinksi in 'Jack Ryan'. Bron: Prime Video
In het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan gaat onze held op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe: het bestrijden van een vijand van zowel binnen- als buitenlandse afkomst. Als de nieuwe tijdelijke CIA-onderdirecteur krijgt Jack Ryan de opdracht om interne corruptie bloot te leggen en ontdekt daarbij een reeks verdachte black ops die de kwetsbaarheid van het land kunnen blootleggen. Bekijk hier waar je Tom Clancy's Jack Ryan kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV