Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in juni 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in juni 2023
Met onder meer Secret Invasion

Film :

De eerste echte maand van de zomer is uiteraard juni, wat betekent dat de echte zomerfilms en -series er dan toch echt aan gaan komen! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2023.

Kijktips van Gids.tv

Avatar: The Way of Water (7 juni)

Disney+ (film)

Bron: Disney Plus
Jake Sully leeft met zijn nieuw gevonden familie op de planeet Pandora. Wanneer een bekende dreiging terugkeert om af te maken wat al eerder was begonnen, moet Jake samenwerken met Neytiri en het leger van het Na'vi ras om hun planeet te beschermen. Lees hier waar je vanaf 7 juni Avatar: The Way of Water kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Avatar: The Way of Water.

Flamin' Hot (8 juni)

Disney+ (film)

Bron: Disney Plus
Het inspirerende verhaal van Richard MontaƱez, een onderhoudsman bij chips-fabrikant Frito-Lay. Dankzij zijn Mexicaans-Amerikaanse achtergrond kon hij een revolutie ontketenen met de Flamin' Hot Cheetos, de hete zoutjes die de snackindustrie veranderden en een fenomeen werden in de internationale popcultuur. Lees hier waar je vanaf 8 juni Flamin' Hot kunt kijken.

Secret Invasion (21 juni)

Disney+ (serie, wekelijks)

Nick Fury ontdekt dat de Aarde het doel is van een invasie van de gedaanteverwisselende Skrulls. Fury slaat de handen ineen met Everett Ross, Maria Hill en zijn oude vriend Talos, die tevens zelf een Skrull is, om de Skrull-invasie te verijdelen en de mensheid te redden. Bekijk hier waar je vanaf 21 juni Secret Invasion kunt streamen.

Verder op Disney+

  • The Full Monty (14 juni, serie, bingen) De oorspronkelijke groep broeders navigeert door Sheffield en de afbrokkelende sectoren gezondheidszorg, onderwijs en werkgelegenheid, en verkent de slimmere, gekkere en menselijkere weg voorwaarts waar gezamenlijke inspanning nog steeds kan zegevieren over tegenslag. Kijk ook de trailer.
  • The Great North, S3 (14 juni, serie, finale) volgt de avonturen van de familie Tobin in Alaska, waar alleenstaande vader Beef zijn best doet om zijn rare kinderen bij zich in de buurt te houden. In het bijzonder zijn enige dochter Judy, met haar artistieke dromen die haar weghalen van de vissersboot van de familie en meevoeren naar de glamoureuze wereld van het plaatselijke winkelcentrum. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's