Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in juni 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in juni 2023
Met onder meer De droom van de jeugd

Film :

De eerste echte maand van de zomer is uiteraard juli, wat betekent dat de echte zomerfilms en -series er dan toch echt aan gaan komen! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2023.

Kijktips van Gids.tv

Anoniem (nu te zien)

NPO Plus (serie, bingen)

Bron: BNNVARA/NL Film
In de serie 'Anoniem' gaan geschiedenisleraar Jurre en officier van justitie Sarah ieder op hun eigen manier de strijd aan met de criminele wereld. Hoewel de twee al jaren met elkaar getrouwd zijn, houden ze hun dubbelleven voor elkaar geheim om zo elkaar en hun gezin te beschermen. De situatie wordt steeds gevaarlijker en ook hun kinderen zijn niet meer veilig. Lees hier waar je Anoniem kunt streamen.

Headhunters (1 juni)

De serie speelt zich af in 2002 en volgt Roger Brown, een 'corporate headhunter' die zich op slinkse wijze naar succes heeft gemanipuleerd. De gevolgen van zijn leugens vormen echter al snel een bedreiging voor zowel hemzelf als de mensen in zijn omgeving. Bekijk hier waar je vanaf 1 juni Headhunters kunt streamen.

Vanaf 3 juni is de serie ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

De droom van de jeugd (7 juni)

NPO Plus (serie, bingen)

De serie gaat over een normaal gezin, waarin een groot geheim als vergif door meerdere generaties heen sijpelt. We volgen de familie van de jaren zestig tot in het heden, waarbij tevens verschillende historische gebeurtenissen en maatschappelijke bewegingen voorbijkomen. Bekijk hier waar je vanaf 7 juni De droom van de jeugd kunt streamen.

Vanaf 7 juni is de serie ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

Verder op NPO Plus

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's